Količina:

0


Znesek:

0,00

Krava na parkirišču

Obvladovanje jeze po zenu

Krava na parkirišču
  • Redna cena:

    17,70 €

  • Popust:

    0,89 € (5%)

  • Spletna cena:

    16,81 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 16,81 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Bi se razjezili na kravo, ki bi vam tik pred nosom zasedla parkirni prostor? Ne? Zakaj potem znorite, ko to stori drug voznik? V čem je razlika? Kdor se pusti razjeziti, je kot lutka na vrvicah, s katero upravljajo drugi.

Z jezo ne pridete daleč; nikogar ne morete z ustrahovanjem prisiliti, da vas bo spoštoval in cenil. Zakaj mislite, da lahko z jezo obvladujete druge, ko je ta vendar povsem (in vsem) očiten znak, da ne znate krotiti niti sebe in svojih nerazumnih čustvenih vzgibov.

Verjemite, poznamo boljše, mirnejše in predvsem veliko učinkovitejše poti razreševanja problemov. Nekaj teh vam v knjigi Krava na parkirišču predstavlja nekdanji odvetnik Leonard Scheff, ki je nekoč menil, da lahko svoje delo uspešno opravljal le, če v sodni dvorani iz njega ves čas bruha jeza. Potem je odkril budizem in rešitev za odstranitev vzrokov svoje jezljivosti.
Naučite se smejati sami sebi. Drugi korak je, da spoznate, kako obvladovati jezo drugih. Končna osvobajajoča resnica pa je: Nihče in nič vas ne more razjeziti, če ne privolite v to – razjezite se lahko le sami.

Mehka vezava, 22 x 14 cm, 143 strani.