Lisjaček Pituralko v rajskem sadovnjaku - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Lisjaček Pituralko v rajskem sadovnjaku

Lisjaček Pituralko v rajskem sadovnjaku
 • Redna cena:

  17,90 €

 • Popust:

  0,90 € (5%)

 • Spletna cena:

  17,01 €

 • ISBN:

  9789617031300

 • Avtor:

  Tanja Badalič

 • Založba:

  Narava

 • Datum izida:

  06.08.2019

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Tam, kjer sonce zahaja v rožnatih barvah in kjer se pozimi burja rada mota okrog vej, je počival en star in pozabljen sadovnjak. Lisjačkov ostareli in pomlajeni sadovnjak na meji je zgolj prispodoba prostora in sveta, v katerem ne rastejo zgolj sočni, slastni, sladki sadeži, pač pa sveta, v katerem se iz roda v rod prenašajo vrednote.

Delavnost, ki osmišlja, medsebojna pomoč, ki opogumlja, prenašanje znanja, ki vzbuja upanje. Prispodoba sveta, v katerem človek čuti spoštovanje do narave, jo brani in s hvaležnostjo sprejema njene darove …

"Vsak sadovnjak je lahko rajski. Več sort sadja in drugih rastlin kot v njem raste, več sadov – tistih sočnih kot tistih metaforičnih – lahko nabiramo skozi vse letne čase in tekom celega življenja. Navdih za zgodbo o Pituralkovem rajskem sadovnjaku sem nabrala predvsem v starih sadovnjakih, skozi katere sem se sprehodila, jih tako ali drugače okušala in se od njih učila." - Tanja Badalič

Mehka vezava, 17 x 24 cm, 60 strani.