Količina:

0


Znesek:

0,00

Veličastna zora - MV

Veličastna zora - MV
  • Redna cena:

    14,99 €

  • Popust:

    8,99 € (60%)

  • Spletna cena:

    6,00 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V tej izjemno čustveni zgodovinski romanci izpod peresa avtorice številnih uspešnic se v ljubezni najdeta dve izgubljeni duši.

ELLY: V mestu ji pravijo Nora vdova Dinsmore. Toda Elly ne pusti, da bi ji njihove žaljivke prišle do živega – živi odmaknjeno življenje, ki ji je bilo položeno že v zibel, ko se je rodila kot nezakonska hči in odraščala kot skrita sramota svojih ekscentričnih starih staršev. Zdaj je sama, vdova z dvema sinoma in tretjim otrokom na poti.

WILL: V Whitney je prišel neko lenobno poletno popoldne, upajoč, da bo lahko pustil za sabo svojo težko preteklost. Vse življenje ga je nosilo kot nikogaršnji list, ki ga veter premetava po zraku, in tolklo, kot toča klesti pridelek na polju. Will pa še naprej vztrajno kljubuje surovosti polen, ki mu padajo pred noge, in še vedno upa, da bo nekje na svetu vendarle našel nežnost, po kateri žalostno hrepeni vse od rojstva, in dom, ki ga nikoli ni imel. Vse, kar potrebuje, je nekdo, ki mu bo dal priložnost. Potem WILL opazi ELLYJIN oglas: IŠČEM – SOPROGA.

Prelistajte prvih 20 strani knjige: velicastna_zora.pdf

Mehka vezava, 12,5 x 19,0 cm, 580 strani.

O ROMANCI SO DEJALI:

»Izjemna knjiga ... ki bralcu vzame sapo.« – New York Daily News
»Spencerjeva je mojstrica pripovedovanja zgodb, in ta je ena njenih najboljših.« – Rendezvous

RECENZIJA BUKLA:

Elly da oglas v časopis, da išče moža. Meščani se posmehujejo, saj je noseča mati dveh malčkov, ki je ostala sama na kmetiji, za vse le »nora vdova«. Prikaže se en sam kandidat – Will, ki je v iskanju dela pravkar prišel v mesto. Molčeči mladenič je sestradan, brez prebite pare, nikoli ljubljena brezdomna sirota. Za oba je ponudba v oglasu edina možnost preživetja. Potem pa se zgodi čudež. Will ob Elly prvič v življenju občuti človeško toplino, ki celi čustvene rane. Z zanosom izboljšuje zanemarjeno kmetijo. Našel je dom in družino! Ljubezen, ki vznikne, je nežna, trepetajoča in prežeta z vročim, sestradanim poželenjem. Življenje bi lahko postalo lepo, če ... če se ne bi iz ozadja že plazile grozeče sence preteklosti, če ne bi bili v mestu ljudje, ki jima ne želijo dobro, in če se ne bi njuni odročni kmetiji skokovito bližala vojna. Topla, optimistična zgodba o pogumu, prijateljstvu, družini in ljubezni.

Maja Črepinšek, Bukla 152