Čudovita princesa, Knjiga za deklice ob vstopu v puberteto - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Čudovita princesa

Knjiga za deklice ob vstopu v puberteto

Čudovita princesa
 • Redna cena:

  15,90 €

 • Popust:

  0,95 € (6%)

 • Spletna cena:

  14,95 €

 • ISBN:

  9789619464618

 • Avtor:

  Maja Vovk

 • Založba:

  Zavod Iskreni

 • Datum izida:

  16.09.2019

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V knjigi Čudovita princesa so zbrane vse informacije, ki jih deklice potrebujejo pri soočanju s spremembami, ki jih čakajo v puberteti. Od spremembe postave, telesnega vonja, rastočih prsi, mozoljev, menstruacije do novih občutkov, skrbi zase in še marsikaj drugega. Napisana je v preprostem jeziku in opremljena s čudovitimi ilustracijami Evgenije Jarc.

Knjiga Čudovita princesa je namenjena deklicam med 8. in 12. letom. V njej bo deklica našla odgovore na vsa vprašanja, ki se ji v tem starostnem obdobju zastavljajo. Ne glede na to, ali gre za vprašanja telesnega ali čustvenega razvoja, ali pa za povsem praktične nasvete, so odgovori zapisani tako, da bo izvedela vse, kar mora vedeti, in to na način, ki jo bo spodbujal, da bo svoje odraščanje sprejemala z veseljem in hvaležnostjo.

Mehka vezava, 16 x 22 cm, 63 strani.

"Čudovita princesa je resnično dobrodošlo darilo vsem mladim deklicam, ki vstopajo v puberteto. Maja na sproščen in jasen, a hkrati spoštljiv način opisuje različne vidike telesnih sprememb, ki jih deklice takrat doživljajo."
- Gita Mateja de Laat, avtorica knjige Kam pa ti hodiš v šolo

"Knjiga je s številnimi praktičnimi nasveti mladim dekletom v pomoč, da ne sledijo slepo modernim nezdravim trendom. Obenem jim na zelo lep način posreduje veselje nad tem, da bodo lahko enkrat mame."
- Milena Igličar, dr. med. spec. ginekologije