Placebo ste vi - Komplet meditacijskih zgoščenk (2 x CD), KOMPLET ZGOŠČENK - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Zaradi izrednih razmer do preklica karantene ne omogočamo plačil po povzetju. Zaradi omejevanja širitve koronavirusa vas naprošamo, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Placebo ste vi - Komplet meditacijskih zgoščenk (2 x CD)

KOMPLET ZGOŠČENK

Placebo ste vi - Komplet meditacijskih zgoščenk (2 x CD)
 • Redna cena:

  17,00 €

 • Popust:

  0,85 € (5%)

 • Spletna cena:

  16,15 €

 • ISBN:

  9789617090109

 • Avtor:

  Joe Dispenza

 • Založba:

  Primus

 • Datum izida:

  26.11.2019

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Z veseljem vam predstavljamo slovensko izdajo dveh meditacijskih zgoščenk, ki ju je dr. Joe Dispenza ustvaril kot spremljavo k svoji knjigi 'Placebo ste vi'. Glede na to, da gre za zahtevni meditaciji, ki nas peljejo v proces preobrazbe prepričanj in dojemanj, ki nas ovirajo pri našem osebnem razvoju, je naše uredništvo zahtevalo brezhibnost v vseh fazah nastajanja zgoščenke. Glas na zgoščenkah je posodil g. Božidar A. Kolerič, ki je širši slovenski javnosti najbolj poznan kot glasbeni urednik na Koroškem radiu, avtor, producent in aranžer.

To sta izjemno priljubljeni meditaciji za spreminjanje prepričanj in dojemanj. Po uvodnem nagovoru in predstavitvi tehnike razširjene pozornosti dr. Joe razkrije, kako ozavestiti sedanji trenutek. Ko vam to uspe, pozabite nase in na svojo osebnost, ki se je zavedate že od nekdaj. To vam omogoči dostopanje do drugih možnosti, ki že obstajajo v kvantnem polju. Ker niste več povezani z istim telesom-umom, se ne enačite več z okoljem in s predvidljivim časovnim okvirom.

V sedanjem trenutku znana preteklost in prihodnost dobesedno prenehata obstajati, vi pa postanete čista zavest. V tistem trenutku lahko spremenite svoje telo, okolje in celo ustvarite nov časovni okvir za svoje življenje!

Prva meditacija je daljša, 70 minutna meditacija, s katero boste spremenili dve prepričanji in dojemanji, druga pa je krajša, za spreminjanje enega prepričanja in dojemanja. Namen meditacij je preseči vpliv analitičnega uma in vstopiti v podzavestni um, v katerem lahko programirate svoje avtonomno živčevje, da bo delovalo vam v prid. Z urjenjem možganski valovi postajajo vse bolj usklajeni, koherentni in ritmični ter tako ustvarijo bolj celostno stanje človeka.

Po uvodnem nagovoru in predstavitvi tehnike razširjene pozornosti dr. Joe razkrije, kako ozavestiti sedanji trenutek. Ko vam to uspe, pozabite nase in na svojo osebnost, ki se je zavedate že od nekdaj. To vam omogoči dostopanje do drugih možnosti, ki že obstajajo v kvantnem polju. Ker niste več povezani z istim telesom-umom, se ne enačite več z okoljem in s predvidljivim časovnim okvirom. V sedanjem trenutku znana preteklost in prihodnost dobesedno prenehata obstajati, vi pa postanete čista zavest. V tistem trenutku lahko spremenite svoje telo, okolje in celo ustvarite nov časovni okvir za svoje življenje!

Komplet dveh zgoščenk v kartonskem ovitku.

O AVTORJU:

Dr. Joe Dispenza, kiropraktik, navdušeno uči druge, kako uporabiti najnovejša odkritja nevroznanosti in kvantne fizike ter reprogramirati možgane, odpraviti bolezni in živeti bolj izpolnjeno. Je eden od strokovnjakov, ki so nastopili v filmu What the BLEEP Do We Know?, prireja delavnice in predava po vsem svetu.