Količina:

0


Znesek:

0,00

Glas srca

Glas srca
  • Redna cena:

    19,90 €

  • Popust:

    1,00 € (5%)

  • Spletna cena:

    18,91 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Sirota Charlotte Brightwood ni imela srečnega otroštva, ko pa je spoznala lady Getrude Gustave in jo je ta vzela pod svoje okrilje, se je njeno življenje povsem spremenilo. Charlotte je zanjo pripravljena storiti prav vse, tudi poiskati izgubljeni Rokopis, zaradi katerega je obseden ves London.

Toda njeno srce vznemiri mladi Mark Julienn Stanford, ki se je vrnil iz tujine samo zato, da bi svojega očeta prepričal, naj se vrne z njim v Indijo. Mark Julienn v Londonu odkrije več kot samo eno očetovo skrivnost in tudi njegovo »staro« ljubezen, skrivnostno lady Gustave. Kmalu spozna, da mora očeta zaščititi pred njo, saj je Lady Getrude na posebni nalogi, pri čemer ne bo izbirala sredstev za dosego svojega cilja.

Mark Julienn je odločen, da bo očeta rešil pred spletkami, ki jih je okoli njega vse več. Pri tem spozna Charlotte, ljubko, zapeljivo in nekoliko naivno dekle, ki mu vedno znova prekriža pot. Med njima prasketa privlačnost, ki je ne moreta zanikati in se je kar naprej otepata. Se jima bo uspelo ubraniti čustev, ki so vedno bolj silovita?
Mehka vezava, 15,5 x 21 cm, 184 strani.