Količina:

0


Znesek:

0,00

Iskreno o intimnosti

Na kavču v svetovalnici

Iskreno o intimnosti
 • Iskreno o intimnosti
 • Iskreno o intimnosti
 • Iskreno o intimnosti
 • Redna cena:

  22,00 €

 • Popust:

  1,10 € (5%)

 • Spletna cena:

  20,90 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Intimnost, ljubljenje in težave v spolnosti so za marsikoga še vedno tabu teme. O izzivih spoznavanja lastnega telesa, o odzivanju na draženje in ljubkovanje, o seksu in o spolnih motnjah ne govorimo radi naglas. Ta knjiga zajema točno to, saj želi kot strokovnjakinja za odnose odstreti tančice tudi s področja intimnosti.

"V knjigi so zajeti članki, ki jih je pisala zadnjih deset let in ki so bili objavljeni na različnih spletnih mestih in v najbolj branih revijah. Takole zbrani tvorijo pregled izzivov, do katerih pride ob spoznavanju sveta spolnosti in iskrene intimne navezanosti na partnerja. Že sama beseda intimnost pove, da se v tretji knjigi iz zbirke Na kavču v Svetovalnici dotikam tem, ki so za marsikoga še vedno predmet skrivanja, zanikanja ali racionaliziranja pomena ljubljenja, seksa in orgazmov v smislu, da »to pa ja ni tako pomembno«. Toda verjemite mi, da je intimnost v partnerskem odnosu in tudi v odnosu do sebe izjemno vitalnega pomena. Je lepilo, strast in pozaba na vsakodnevne težave tistih nekaj hipov sladostrastne eksplozije. Zakaj bi to zanikali?

Odvrzite tabuje in predsodke, ki so za staro šaro.Pogumno se potopite v svet mojih razmišljanj, ugotovitev in spoznanj ob dolgoletnem delu s pari, ki se jim praviloma zatika tudi na področju spolnosti, saj sta partnerja pozabila negovati odnos tudi s pomočjo iskrenega spolnega predajanja, kar je ena izmed oblik komunikacije."

V knjigi boste med drugim odkrili:
- Zakaj je spolnost tako pomembna?
- Zakaj je imeti rad premalo?
- Zakaj je zdrav seks izjemno pomemben za zdravje in odnos?
- Kako popestrimo svoje spolno življenje?
- Ali naj uporabljamo erotične igračke in zakaj?
- Zakaj so pomembni orgazmi?
- Ali je samozadovoljevanje priporočljivo?
- Kaj storiti, ko ženska zavrača moškega v postelji (in obratno)?
- Zakaj imajo ženske težave z doseganjem orgazma in kako to rešiti?
- Kaj storiti, če je moški prehiter?
- Več o spolnosti v zrelih letih
- Kako pomembno je v spolnosti zaupanje in kako ga negovati?
- Zakaj je seks pomemben kot oblika komunikacije?

Mehka vezava, 22,0 x 14,0 cm, 176 strani.

SVETOVALNICA: V Svetovalnici ni tabu tem. V njej boste našli pomoč vsi, ki ste se znašli v zanki iskanja rešitve za bolj zdrav in pozitiven odnos do sebe, svojega zakonca, partnerja, otroka, mladostnika ali drugih pomembnih ljudi v vašem življenju.

Melita se pri svojem svetovalnem delu osredotoča na »tukaj in zdaj« in na prihodnost namesto na preteklost. Njena vloga svetovalke ni dajati enostranske rešitve problema, temveč pomagati vam poiskati metode, tehnike in vsebine, ki vas pripeljejo do tega, da se zavedate pomembnosti vložka lastne volje, želje, časa in energije v to, da se začnejo odpletati niti težav, v katerih ste se znašli. In točno to boste prejeli tudi v njeni zbirki knjig Na kavču v Svetovalnici.

O AVTORICI:Melita Kuhar je po izobrazbi univerzitetna diplomirana socialna pedagoginja in diplomirana socialna delavka. Mešanica osebnih in poslovnih izkušenj jo je pripeljala do zamisli, da bi ustanovila svojo Svetovalnico, torej nevtralni prostor, kjer lahko posameznikom in parom svetuje na vseh segmentih odnosov. Pri svojem delu s pridom uporablja svoje široko teoretično in akademsko znanje, močno razvito čustveno inteligenco in raznovrstne izkušnje z različnih področij človekovega čustvovanja in počutja.
Melita raziskuje odnose na vseh ravneh, saj so ravno odnosi neizčrpen vir osebnostnih sprememb in uspešnih razmerij.