Količina:

0


Znesek:

0,00

Angleško dekle - TV

Vohun Gabriel Allon, 3. knjiga

Angleško dekle - TV
  • Redna cena:

    34,90 €

  • Popust:

    19,91 € (57%)

  • Spletna cena:

    14,99 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Prodajna uspešnica št. 1! Sedem dni. Eno dekle. Druge priložnosti ni. Preberite mnenja o knjigi na portalu Goodreads >>
Madeline Hart je vzhajajoča zvezda vladajoče britanske politične stranke: je lepa, pametna in zaradi revščine v otroštvu še toliko odločnejša, da ji uspe. A obenem je ženska s temno skrivnostjo – zapletla se je v razmerje s predsednikom vlade Jonathanom Lancasterjem.

Njeni ugrabitelji so to nekako izvedeli in odločeni so, da bo britanski voditelj drago plačal svoje grehe. V strahu pred škandalom, ki bi mu uničil kariero, se Lancaster odloči, da bo zadevo rešil po svoje, brez britanske policije. Poteza je tvegana, in to ne le za predsednika vlade, pač pa tudi za agenta, ki bo vodil operacijo.

Časa imate sedem dni, sicer punca umre. Tu nastopi Gabriel Allon – poklicni morilec, restavrator umetnin in vohun – ki mu nevarne naloge ali politične spletke niso tuje. Čas se izteka, Gabriel pa se mrzlično loti poskusa, da Madeline varno pripelje domov. Na svoji odpravi zajadra v kriminalno podzemlje Marseilla, v odročno dolino sredi provansalskih gora, do veličastnih, pa četudi obledelih vladnih soban v Londonu – in nazadnje v razburljiv vrhunec v Moskvi, mestu nasilja in vohunov, kjer mrgoli ljudi, ki bi Gabrielu privoščili smrt.

Vse od prvih strani pa do pretresljivega konca, ko se razkrije pravi motiv za Madelinino izginotje, bralec romana Angleško dekle ne bo izpustil iz rok. Zgodba nas opominja, da je v današnjem svetu denar pogosto pomembnejši od ideologije. Povrhu vsega pa še enkrat več dokazuje, zakaj je Daniel Silva okronan za najboljšega pisca napetih, vohunskih romanov svoje generacije.

"Romani Daniela Silve bralcem ponujajo le najboljše iz vohunskega sveta – jasno izoblikovane like in dobro staro vohunsko akcijo." – Booklist

Trda vezava, 14 x 21,5 cm, 492 strani.

O AVTORJU:

DANIEL SILVA je nagrajeni avtor New York Timesa in najbolje prodajani pisec literarnih del The Unlikely Spy, The Mark of the Assassin, The Marching Season, The Kill Artist, The English Assassin, The Confessor, A Death in Vienna, Prince of Fire, The Messenger, The Secret Servant, Moscow Rules, The Defector, The Rembrandt Affair, Portret vohunke, The Fallen Angel, The English Girl, The Heist, The English Spy, The Black Widow, House od Spies in The Other Woman. Najbolj znan je po svoji dolgotrajni seriji trilerjev, v katerih blesti vohun in restavrator Gabriel Allon. Silvove knjige so uspešnice, ki jih hvalijo kritiki po vsem svetu in so jih prevedli v več kot trideset jezikov. Z ženo, televizijsko novinarko Jamie Gangel, ter njunima dvojčkoma Lily in Nicholasom živi na Floridi. Za več podatkov obiščite www.danielsilvabooks.com.