Ne igraj se z mano - MV, Prve žene, 1. del - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Ne igraj se z mano - MV

Prve žene, 1. del

Ne igraj se z mano - MV
 • Redna cena:

  13,99 €

 • Popust:

  6,00 € (43%)

 • Spletna cena:

  7,99 €

 • ISBN:

  9789617076554

 • Avtor:

  Catherine Bybee

 • Založba:

  Hiša knjig

 • Datum izida:

  16.06.2020

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Cinična odvetnica Lori Cumberland se drži življenjskega vodila Ljubezen je neprecenljiva, ločitev pa prinese neprecenljivo bogastvo. Lori že ima za sabo spodletel zakon z nizkim in bolečim pristankom – in tega si res ne želi ponoviti. Povsem zadovoljna je z opazovanjem zakonov svojih bogatih in slavnih strank. Ko se na križarjenju pridruži nekaterim svojim nedavnim ločenkam, si želi le zabave, sonca in novih prijateljev. A Lori se znajde v skušnjavi.

Za Reeda Barlowa je zasebno preiskovanje mačji kašelj. Pozna zakone, ve, kako jih zaobiti – vse to, medtem ko opravlja svoje delo. Njegovo življenjsko pravilo? Nobenih čustev, nobenega zapletanja ... do Lori. S šarmantnim nasmehom in domišljavo prevzetnostjo jo očara in zmede, torej točno tisto, kar je hotel doseči.

Toda to, kar na prvi pogled deluje kot enkratno flirtanje, bi lahko bil Reedov natančno zrežiran načrt. Potem ko njegova preiskava zapluje v nevarne vode, bi bila lahko ogrožena tudi Lori. Reed ima samo eno možnost, da mu da Lori drugo priložnost. A če ji nalije čistega vina, se bo izdal. To pa bi ga lahko stalo priložnost, da si ustvari družino ... in ljubezen.

Mehka vezava, 13 x 19,5 cm, 436 strani.

»Bybeejeva vedno postreže z zgodbo, v kateri bodo njeni zvesti bralci uživali.« – Publishers Weekly

»Čudovit portret prijateljstva med ženskami, ki so združene v ognju.« – Library Journal, Best of the Year 2017