Količina:

0


Znesek:

0,00

Drhteči vitez (NMK 2020)

Drhteči vitez (NMK 2020)
 • Drhteči vitez (NMK 2020)
 • Drhteči vitez (NMK 2020)
 • Redna cena:

  19,90 €

 • Popust:

  0,99 € (5%)

 • Spletna cena:

  18,90 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Racman Racko skozi okno otočno strmi v zagrnjene zavese v hiši račke Kostanjevke. Ni lahko očarati srca ljubljene dame, zlasti če nisi lepotec. Potem pa napoči zima in reko v Račjem mestu prekrije bleščeči se led. Hej, račke in racmani, pograbite drsalke in pohitite na drsališče!

Pohiti tudi ti, Racko, morda se ti bo posrečilo pritegniti pozornost lepe Kostanjevke. Nič hudega, če ne znaš kako veter švigati po ledu in nimaš lesketajočih se peresc, najpomembnejša vendar ni lepota, temveč dobro in plemenito srce.

- Nežna uglašenost besedila in ilustracij bralca potegne v napeto pripoved, v kateri glavno vlogo igrajo race vseh vrst (kar poiščite jih v enciklopediji živali!).
- Zgodba o iskrenosti, požrtvovalnosti in ljubezni otroke nagovarja k natančnejšemu spoznavanju ljudi in resničnih vrednost.

Trda vezava, 22 x 24,5 cm, 32 strani.

O AVTORJU: Kestutis Kasparavičius je mednarodno priznan litovski ilustrator in avtor knjig za otroke. Njegove ilustracije poznajo otroci vse od Evrope in Azije pa tja do Severne in Južne Amerike. Novo, napeto zgodbo spremljajo izjemne ilustracije v nezgrešljivem avtorjevem slogu.