Podjetniški mehurček - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Podjetniški mehurček

Podjetniški mehurček
 • Redna cena:

  24,90 €

 • Popust:

  1,25 € (5%)

 • Spletna cena:

  23,66 €

 • ISBN:

  9789619444511

 • Avtor:

  Mojca Kokalj Imširovič

 • Založba:

  Success Brands

 • Datum izida:

  07.02.2020

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Gre za knjigo, ki ti bo pomagala doseči vrhove tako tvojega osebnega potenciala kakor tudi potencialov tvojega podjetništva. Podjetniški mehurček je nekaj, kar podzavestno vedo ali pa skrivaj uporabljajo vsi svetovno uspešni podjetniki, da si ustvarijo navdihujoče življenje in dosegajo želene poslovne uspehe.

Podjetniški mehurček ti bo pokazal, zakaj imajo družinska podjetja in podjetja nasploh izzive. Videl boš, zakaj mnogim podjetnikom ne uspe. Enkrat za vselej boš odkril, katere napake počnejo podjetniki in zaradi katerih sabotirajo svoj uspeh. Spoznal boš tudi principe, zaradi katerih svetovno uspešni ljudje dosegajo zavidljive uspehe. Naučil se boš, kako jih lahko dosegaš tudi ti. Ne nazadnje ti bom pokazala, kako živeti in usklajevati življenje v podjetništvu.

Knjiga pisana iz srca, ti bo razkrila, katera so nepodpirajoča prepričanja, ki te v podjetništvu ovirajo in sabotirajo. Okrepila bo tvoj pogum in samozavest, preprečila nazadovanje in izgovore, izolirala omejujočo okolico ter ti dala smisel. Odkril boš, kaj je tvoje poslanstvo, poglobil se boš v svojo prihodnost, ki bo oživela, s tem pa se bodo tvoje življenje, sanje in cilji razcveteli. Tako osebno kot poslovno.

Mehka vezava, 14 x 23 cm, 200 strani.

VIDEO PREDSTAVITEV KNJIGE: