Morilski gen - TV - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Morilski gen - TV

Morilski gen - TV
 • Cena:

  34,90 €

 • ISBN:

  9789617106138

 • Avtor:

  William Landay

 • Založba:

  Hiša knjig

 • Datum izida:

  03.06.2020

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Andy Barber je že dve desetletji pomočnik okrožnega tožilca. Uživa spoštovanje. V sodni dvorani je deležen občudovanja. Zasebno je srečen z ljubeznima svojega življenja: ženo Laurie in najstniškim sinom Jacobom. A mirno predmestje pretrese grozljiv zločin: v bujnem parku najdejo truplo mladega fanta. Vendar to še ni vse: za umor obtožijo Andyjevega sramežljivega, vase zaprtega, skrivnostnega Jacoba.

Andy verjame v sinovo nedolžnost. Kot bi verjel vsak starš. Toda pritisk je vse hujši. Dokazi so obremenjujoči. Poraja se dvom. V zakonu se začnejo pojavljati razpoke. Sosedje jih prezirajo. Sojenje za umor močno načne Andyjevo družino. To je najhujši preizkus za vsakega starša: Kako daleč si pripravljen iti, da bi zaščitil svojega otroka? Predanost je na preizkušnji.

Kako dobro starš sploh pozna svojega otroka? Za Andyja Barberja, človeka z jekleno voljo in temno skrivnostjo, je to preizkus občutka krivde in nedolžnosti v najglobljem smislu. Kako daleč si pripravljen iti?

Trda vezava, 14 x 21,5 cm, 468 strani.

O KNJIGI SO DEJALI:
»Pravniški triler, primerljiv s klasikami, kakršna je Presumed Innocent avtorja Scotta Turowa. Morilski gen je tragična in pretresljiva zgodba, ki ne bo ostala neopažena.« – Associated Press

»Oba načina pripovedovanja, polna nepričakovanih zapletov in preobratov, se sijajno dopolnjujeta kot zobje na zadrgi, vse do krutega, nepričakovanega vrhunca. Ta roman je kot nalašč za odmevno ekranizacijo.« – The Boston Globe