Feniksov proces, Kako se po težkih časih znova rodimo - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Feniksov proces

Kako se po težkih časih znova rodimo

Feniksov proces
 • Redna cena:

  28,90 €

 • Popust:

  1,44 € (5%)

 • Spletna cena:

  27,45 €

 • ISBN:

  9789617090475

 • Avtor:

  Elizabeth Lesser

 • Založba:

  Primus

 • Datum izida:

  01.06.2020

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V času sprememb, vsakodnevnega stresa in celo kadar se spopadamo z na videz nepremagljivimi težavami, nam življenje ponuja izbiro: lahko se obrnemo stran od spremembe ali pa jo sprejmemo; lahko se zlomimo ali pa odpremo in preobrazimo.
V več kot petindvajsetih letih, odkar je Elizabeth Lesser soustanovila Inštitut Omega – danes največje središče na svetu za duhovni umik in osebno rast – je bila osebno priča načinom, kako ljudje prevetrimo spremembo in doživimo osebno preobrazbo.

Tudi sama je imela težave pri feniksovem procesu, kot ga imenuje sama – pri procesu, v katerem si dovolimo odpreti se z namenom, da bi se kakor feniks dvignili iz pepela preteklih napak in trpljenja. S tem ko z nami deli svoje stiske, nam pomaga, da se ne počutimo osamljeni v lastnih bitkah in da smo bolj optimistični glede možnosti preobrazbe. V čudovitem zlitju ganljivih zgodb, humornih uvidov, praktičnih nasvetov in osebnih spominov nam ponuja orodja, ki nam pomagajo sprejeti odločitev v težkih časih: Ali se bomo zlomili in dovolili, da nas okoliščine premagajo? Ali pa se bomo odprli in preobrazili?

Elizabeth v knjigi z nami deli zgodbe običajnih ljudi, ki so se dvignili iz pepela bolezni, ločitve, izgube službe ali smrti ljubljene osebe – še močnejši, še bolj modri in še bolj v stiku s svojim poslanstvom in strastjo. Pri tem se navezuje na največje svetovne duhovne in psihološke učitelje in tradicije – od budistične meditacije, sufijskega plesa, krščanske molitve do sodobne psihoterapije – z namenom, da bi nas podprla, medtem ko se tudi sami učimo odpreti in zacveteti v osebo, kakršna smo namenjeni postati.
V tej nadvse praktični knjigi nas Elizabeth opolnomoči z orodji, ki nas bodo podpirala na potovanju proti bolj jasnemu občutku poslanstva in novi strasti do življenja.

Knjižna uspešnica Feniksov proces ni samo dokaz notranjega bogastva in potenciala vsakogar izmed nas, temveč zaupanja vreden vodnik do zdravljenja in osebne rasti. Pokaže nam, kako se upiramo in kako predamo, kako obtičimo in kako rastemo in kako nesrečo spremenimo v uvid, žalovanje pa v radost. Pomaga nam odkriti, da se v nas vedno skrivajo neustrašno srce, jasen um in sijoča duša.

Mehka vezava, 16,5 x 23,5 cm, 382 strani.

»Nikoli več me ne bo zlomila boleča izkušnja. Namesto tega bom uporabila Elizabethino knjigo, da se bom odprla večji moč, sprejetju in prebujenju.«
- Jane Fonda, igralka in aktivistka

»Izjemna knjiga … Elizabeth je nadvse nadarjena pisateljica.«
- Caroline Myss, avtorica knjig Sacred Contracts in Anatomy of the Spirit

O AVTORICI:
ELIZABETH LESSER je soustanoviteljica Inštituta Omega, največjega središča na svetu za zdravje, velnes, duhovnost in ustvarjalnost. Več kot 30 let je preučevala in sodelovala z vodilnimi ljudi na področju zdravljenja, duhovnega razvoja in kulturnih razlik. Svoje delo in spoznanja je med drugim delila na konferenci TED in v oddaji Super Soul Sunday, ki jo vodi Oprah Winfrey.