Izdelovanje klobas, salam in želodcev - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Izdelovanje klobas, salam in želodcev

Izdelovanje klobas, salam in želodcev
  • Redna cena:

    16,00 €

  • Popust:

    0,80 € (5%)

  • Spletna cena:

    15,20 €

  • ISBN:

    9789612034634

  • Avtor:

    Stanko Renčelj

  • Založba:

    Čzd Kmečki Glas

  • Datum izida:

    06.10.2016

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Nova praktična knjiga širi primere dobrih praks. Dopolnili boste znanje o izbiri, zamrzovanju, zorenju mesa, pripravi mesnega nadeva, soljenju, rabi vseh začimb in ovitkov. Pomembno je tudi pravilno rezanje, mešanje in mesni sok (lepek).

Opisani tehnološki postopki za klobase, salame, želodce in še za nekatere druge zanimive mesnine bodo prispevali k odpravi pomanjkljivosti in napak. Pojasnjena je vloga dimljenja, kot primer spoznamo shemo tipične dimnice z vsemi potrebnimi navodili, kako uravnavamo vlago in temperaturo. Prav tako spoznamo tipičo shemo sušilnice in njeno opremo. Urejeni pogoji sušenja / zorenja namreč prispevajo k zmanjšanju rizičnosti proizvodnje.

„Koliko dkg dobre suhe salame dobimo iz enega kilograma svežega mesnega nadeva?„ - Tudi take praktične odgovore najdete v novi knjigi.

Mehka vezava, 17 x 23 cm, 128 strani.