Exit - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Zaradi izrednih razmer do preklica karantene ne omogočamo plačil po povzetju. Zaradi omejevanja širitve koronavirusa vas naprošamo, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Exit

Exit
 • Redna cena:

  20,00 €

 • Popust:

  2,00 € (10%)

 • Spletna cena:

  18,00 €

 • ISBN:

  9789619413463

 • Avtor:

  Renata Ažman

 • Založba:

  Margarana

 • Datum izida:

  20.08.2020

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Postumna izdaja še neobjavljenih pesniških utrinkov Renate Ažman, kratkih univerzalnih dotikov človeških globin, ki s fotografijo Jona Hatfulla vzpostavijo neverjetno živ odnos. Dialog nam omogoča branje fotografij in ogledovanje pesniških utrinkov. To je sodobno oblikovana knjiga o smislu, človeku, izčiščeni, izluščeni naključni lepoti umetniškega izraza dveh, ki se nista nikoli spoznala in niti srečala. Pesmi in povzetki spremnih besed so prevedeni v angleški in italijanski jezik. V mladostniških stiskah, trenutkih negotovosti, nemoči, psihičnih težavah se kaže potreba po iskrenem in živem stiku z bližnjim, po dojemanju in sprejemanju celovitega in resničnega. Zato je odgovorna družba vedno odkrito soočena tudi s prizadevanji za preprečevanje in lajšanje duševnih stisk.
Med popotovanjem po nenavadni zbirki se bralec opre na svetova dveh izjemnih umetniških duš: pokojne Renate Ažman in Jona Hatfulla, ki živi in ustvarja v White Cow Gallery v Braniku.
V drugem delu zbirke ga pričakajo razmišljanja in vtisi mladih pogumnih ljudi, ki peljejo svet nepreklicno naprej - in tudi ven

Trda vezava, 15,5 x 24,5 cm 72 strani.