Exit - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Exit

Exit
 • Redna cena:

  20,00 €

 • Popust:

  1,00 € (5%)

 • Spletna cena:

  19,00 €

 • ISBN:

  9789619413463

 • Avtor:

  Renata Ažman

 • Založba:

  Margarana

 • Datum izida:

  20.08.2020

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Postumna izdaja še neobjavljenih pesniških utrinkov Renate Ažman, kratkih univerzalnih dotikov človeških globin, ki s fotografijo Jona Hatfulla vzpostavijo neverjetno živ odnos. Dialog nam omogoča branje fotografij in ogledovanje pesniških utrinkov. To je sodobno oblikovana knjiga o smislu, človeku, izčiščeni, izluščeni naključni lepoti umetniškega izraza dveh, ki se nista nikoli spoznala in niti srečala. Pesmi in povzetki spremnih besed so prevedeni v angleški in italijanski jezik. V mladostniških stiskah, trenutkih negotovosti, nemoči, psihičnih težavah se kaže potreba po iskrenem in živem stiku z bližnjim, po dojemanju in sprejemanju celovitega in resničnega. Zato je odgovorna družba vedno odkrito soočena tudi s prizadevanji za preprečevanje in lajšanje duševnih stisk.
Med popotovanjem po nenavadni zbirki se bralec opre na svetova dveh izjemnih umetniških duš: pokojne Renate Ažman in Jona Hatfulla, ki živi in ustvarja v White Cow Gallery v Braniku.
V drugem delu zbirke ga pričakajo razmišljanja in vtisi mladih pogumnih ljudi, ki peljejo svet nepreklicno naprej - in tudi ven

Trda vezava, 15,5 x 24,5 cm 72 strani.