Količina:

0


Znesek:

0,00

Exit

Exit
  • Redna cena:

    20,00 €

  • Popust:

    1,00 € (5%)

  • Spletna cena:

    19,00 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Postumna izdaja še neobjavljenih pesniških utrinkov Renate Ažman, kratkih univerzalnih dotikov človeških globin, ki s fotografijo Jona Hatfulla vzpostavijo neverjetno živ odnos. Dialog nam omogoča branje fotografij in ogledovanje pesniških utrinkov. To je sodobno oblikovana knjiga o smislu, človeku, izčiščeni, izluščeni naključni lepoti umetniškega izraza dveh, ki se nista nikoli spoznala in niti srečala. Pesmi in povzetki spremnih besed so prevedeni v angleški in italijanski jezik. V mladostniških stiskah, trenutkih negotovosti, nemoči, psihičnih težavah se kaže potreba po iskrenem in živem stiku z bližnjim, po dojemanju in sprejemanju celovitega in resničnega. Zato je odgovorna družba vedno odkrito soočena tudi s prizadevanji za preprečevanje in lajšanje duševnih stisk.
Med popotovanjem po nenavadni zbirki se bralec opre na svetova dveh izjemnih umetniških duš: pokojne Renate Ažman in Jona Hatfulla, ki živi in ustvarja v White Cow Gallery v Braniku.
V drugem delu zbirke ga pričakajo razmišljanja in vtisi mladih pogumnih ljudi, ki peljejo svet nepreklicno naprej - in tudi ven

Trda vezava, 15,5 x 24,5 cm 72 strani.