Količina:

0


Znesek:

0,00

Mogoče - zgodba o neskočnih zmožnostih v vseh nas

Zgodba o neskočnih zmožnostnih v vseh na

Mogoče - zgodba o neskočnih zmožnostih v vseh nas
 • Mogoče - zgodba o neskočnih zmožnostih v vseh nas
 • Mogoče - zgodba o neskočnih zmožnostih v vseh nas
 • Mogoče - zgodba o neskočnih zmožnostih v vseh nas
 • Mogoče - zgodba o neskočnih zmožnostih v vseh nas
 • Mogoče - zgodba o neskočnih zmožnostih v vseh nas
 • Redna cena:

  19,95 €

 • Popust:

  1,00 € (5%)

 • Spletna cena:

  18,95 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Ti si edini, ki si tu od nekdaj in ki boš vedno tu. Si enkraten, neponovljiv. Pravi čudež je, da si tu, na tem določenem mestu in ob tem točno določenem času, tako velik in redek, da se zagotovo ne bo nikoli več zgodil. To je zgodba o vsem, kar boš storil, in o vsem, kar lahko postaneš.

Je zgodba o tem, kdo si prav ta trenutek in o vseh tvojih čarobnih ter brezmejnih sposobnostih, ki so še v tebi. Mogoče, samo mogoče boš celo presegel svoje najbolj nore sanje …
Vse slikanice nadarjenega Kobija Yamade >>

Trda vezava, 21,5 x 30 cm, 44 strani.

RECENZIJA SLIKANICE IZ REVIJE MOJ MALČEK:

Mogoče - Nenavadna, čarobno lepa slikanica, je ena tistih, ki bralcu seže naravnost v srce in nagovori kot glas čiste ljubezni. Na prvi pogled v slikanici opazujemo otroka, povsem zaverovanega v igro, za katero ne potrebuje igrač, v njej pa odkriva svet in sebe. Tihi glas pripovedovalca medtem bralcu šepeta misli, ki segajo daleč onkraj otroške igre. Pripoveduje o neskončnih zmožnostih, ki se skrivajo v vsakem izmed nas. O zmožnosti, da ljubimo, da smo prijateljski, da se igramo, da odkrivamo vedno kaj novega, morda celo kaj takega, česar ni odkril še nihče, da zgradimo nekaj lepega, kar bo segalo visoko proti nebu.

Pove pa tudi to, da vse, kar potrebujemo, že imamo. In kako neskončno lepo in čudežno je to, da smo tu, kjer smo, in da smo to, kar smo. Besede slikanice so kot seme sončave, ki se zasadi v otroka, odzvanjajo pa tudi v odraslem bralcu, saj vsaj kdaj pa kdaj vsi potrebujemo potrditev, da naše življenje pripada nam samim, in spodbudo, da je vredno poskusiti vse, kar je mogoče poskusiti in si ogledati vse, kar si je mogoče ogledati. Besedilo skrbno zlaga misel na misel, pozitivno afirmacijo na afirmacijo, dokler ne zgradi trdne stavbe, nevidnega doma, kamor se lahko vračamo v trenutkih, ko potrebujemo oporo.

Poetično besedilo Kobija Yamade, ki s svojimi slikanicami bralce vabi v razmislek, spremljajo izjemne ilustracije Gabrielle Barouch. Avtor je pri nas znan tudi po slikanici Kaj storiš z idejo?
Zgodba o neskončnih zmožnostih v vseh nas je enako primerna za otroka kot za odraslega, ki se še ni prenehal čuditi življenju. Toplo priporočam!

(Maja Črepinšek)