Količina:

0


Znesek:

0,00

Pasti življenja II

Pasti življenja II
  • Cena:

    21,90 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Prvim pastem življenja gospe Dese sledijo še druge, nič manj hudomušne, nič manj resne, nič manj resnične in nič manj nevarne. Njen "pogled skozi kuhinjsko okno" - kot je naslov njene kolumne v eni od slovenskih revij - je predvsem pogled v človekovo dušo. Ta pogled je zelo oseben, saj piše o tem, kaj doživlja na svoji koži, vidi v svoji bližini ali sliši prek medijskih posrednikov. Še tako neznaten dogodek je lahko povod za razmišljanje in pisanje o nas, naših medsebojnih odnosih, strahovih, radostih, ženskih in moških temah, o toliko novih in novih pasteh, da jih je dovolj za novo knjigo.

Desa Muck je najbolj brana pisateljica v Sloveniji (sledita ji Janja Vidmar in Svetlana Makarovič), saj je lani pridelala skupno skoraj 60 tisoč izposoj svojih knjig po slovenskih splošnih knjižnicah.

RECENZIJA BUKLA:

"Priljubljena pisateljica je že več­krat dokazala, da se poleg duhovitih zgodb za otroke in mladostnike dobro znajde tudi v resnejših literarnih vodah. Pred nami je drugi izbor njenih razmišljanj, ki so izšla v obliki kolumen pri različnih, predvsem ženskih revijah (Jana, Ona …) in so razporejene v sorodne sklope, na koncu pa je dodan še dnevnik iz Sobotne priloge. Svoje izkušnje nam posreduje na tako živ način, da smo prepričani, da bi se njene zgodbe prav lahko zgodile tudi nam. Tone Perčič jo je prekrstil v slovensko Oprah, ki nam pomaga razbijati predsodke in polepšati življenje."

Renate Štrucl

Mehka vezava, 215 strani.