Donosno zgodbarjenje: Poiščite svojo zgodbo, ki bo segla do src in denarnic - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Donosno zgodbarjenje: Poiščite svojo zgodbo, ki bo segla do src in denarnic

Donosno zgodbarjenje: Poiščite svojo zgodbo, ki bo segla do src in denarnic
 • Redna cena:

  20,00 €

 • Popust:

  1,00 € (5%)

 • Spletna cena:

  19,00 €

 • ISBN:

  9789619494400

 • Avtor:

  Dušan Waldhütter

 • Založba:

  Samozaložba

 • Datum izida:

  23.10.2020

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Besede so mogočno orodje, s katerim lahko silovito gradite ali mahoma rušite. Bodite med peščico tistih, ki obvladajo poslovno zgodbarjenje in uporabite zgodbo, da dosežete hitreje, karkoli si želite.Če se želite naučiti navdihujočega in dinamičnega komuniciranja, ki bo spontano odpiralo srca in v poslih denarnice, potem je ta knjiga napisana prav za vas. Zgodbe so del naših življenj, potreba po njih je zapisana v človeški genom, zato smo tudi pri poslovanju odvisni od njih, pa če to želimo ali ne. Zaradi čustvenih odzivov na zgodbo smo poleg tega, kako čutimo, pripravljeni spremeniti svoj način razmišljanja, delovanja in vedenja.

V knjigi vam bom pojasnil, kako lahko najhitreje pridete do zaupanja in povezanosti, naučili vas bom oblikovati sporočila, da bodo jasna, razumljiva in zapomnljiva, pa naj gre za zgodbe, ki jih boste uporabili pri vsakodnevni komunikaciji z obstoječimi ali potencialnimi poslovnimi partnerji, za notranje komuniciranje, zgodbo o vaši blagovni znamki, nativno oglaševanje ali za kakšno drugo obliko poslovne komunikacije. Izvedeli boste, kaj je razlog, da zgodbarjenje deluje, razkril vam bom, kako poiščete zgodbe za dosego izbranih ciljev, kako jih zapišete in kako jih potem delite, da dobite to, kar si želite.

Mehka vezava, 14,5 x 21,0 cm, 95 strani.

DUŠAN WALDHÜTTER je avtor, predavatelj, novinar, urednik, glasbenik in strokovnjak za poslovno zgodbarjenje. Njegovo poslanstvo je ustvarjanje vsebin za doseganje specifičnih ciljev, pa naj gre za članke, bloge, publikacije, govore ali neverbalno izražene zgodbe. Ob tem predava, izvaja delavnice iz poslovnega zgodbarjenja in svetuje, kako izkoristiti zgodbe, da zaslužite več, medtem ko delate manj.