Količina:

0


Znesek:

0,00

Avtoimunska obolenja in zdravljenje z visokimi dozami vitamina D3

Zdravljenje z visokami dozami

Avtoimunska obolenja in zdravljenje z visokimi dozami vitamina D3
  • Redna cena:

    27,00 €

  • Popust:

    1,35 € (5%)

  • Spletna cena:

    25,65 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

»Pet let odkar sem nazadnje obiskal zdravnika; 5 let odkar sem zbolel za kakršno koli virusno okužbo; 5 let odkar sem vzel kakršno koli zdravilo; 5 let odkar je multipla skleroza v trajni remisiji.« Vas zanima v čem je skrivnost?Rešitev je zdravljenje z visokimi dozami vitamina D3. Tako imenovani Coimbra protokol vam zagotavlja do 95 % zaustavitev in ozdravitev bolezni in nevšečnosti, kot so multipla skleroza, avtizem, Crohnova bolezen, luskavica, sladkorna bolezen tipa 1 in 2, Parkinsonova bolezen, veliko vrst raka, lupus, revmatoidni artritis, težave z zanositvijo, razna vnetja in še mnoge druge.

Po vsem svetu se soočamo s pandemijo pomanjkanja vitamina D3, ki imunski sistem oslabi in deregulira. Tako kot rastline izkoriščajo sončne žarke skozi fotosintezo, naša telesa uporabljajo sončno svetlobo, da pomagajo proizvajati vitamin D3, ki ga potrebujemo za gradnjo kosti, zaustavitev vnetij, krepitev imunskega sistema in za zaščito pred rakom. Zaradi naše geografske lege in življenjskega sloga, je pomanjkanje vitamina D3 prisotno pri veliki večini prebivalstva.

V knjigi so zbrani članki, raziskave in zapisi začetnika zdravljenja z visokimi dozami vitamina D3, dr. Coimbre, in drugih raziskovalcev ter pričevanja ljudi, ki so s pomočjo Coimbra protokola uspeli zaustaviti razna obolenja.

Knjiga je namenjena celotni populaciji. Želel bi si, da vsi ljudje spoznajo kako se na enostaven način izogniti avtoimunskim obolenjem, oziroma kako svoje bolezni olajšati in jih spraviti v trajno remisijo. Preberite in se sami prepričajte, kaj je odrešilo že okrog 50.000 bolnikov po celem svetu.
Mehka vezava, 14,5 x 20,6 cm, 181 strani.O AVTORJU:
GORAZD ŠUŠTARIČ, bolnik z multiplo sklerozo, s katero se spopada že 20 let. Ker uradna medicina ne ve, kako zaustaviti to avtoimunsko bolezen, je po spletu iskal rešitev in naletel na Coimbra protokol. Izkazalo se je, da ima dr. Coimbra rešitev za vse bolnike z avtoimunskimi boleznimi – zdravljenje z visokimi odmerki vitamina D3. Kot prvi Slovenec je uspel bolezen spraviti v trajno remisijo. Že pet let ne prejema zdravil in doživel je veliko izboljšanj. Dokazal je, da vitamin D3 ni toksičen, kot to trdi uradna medicina.