Zgodaj zjutraj - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Zgodaj zjutraj

Zgodaj zjutraj
 • Cena:

  10,00 €

 • ISBN:

  9789616886871

 • Avtor:

  Lawrence Schimel

 • Založba:

  Malinc

 • Datum izida:

  05.12.2020

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V tej družini so zajtrki prava dogodivščina. Knjiga je oblikovana v skladu s kriteriji oblikovanja gradiv za bralce z disleksijo.

Avtor Lawrence Schimel se je 1971 rodil v New Yorku, od 1999 pa živi v Madridu. Doslej je podpisal besedila različnih literarnih zvrsti (pripovedništvo, esejistika, biografija, poezija, stripi), ki so namenjena različnim bralcem (tako otrokom kot odraslim). Zelo dejaven je tudi kot prevajalec in kulturni posrednik.
Za svoje ustvarjanje je prejel vrsto nagrad, mde drugim tudi Lambda Literary v ZDA in 2020 Siegesseule za najboljšo knjigo leta v Nemčiji. Njegova besedila so prevedena v številne jezike, nekaj tudi v slovenščino: Cecilija in zmaj, Tak kot drugi, Spuščanje zmaja, Lužasta pot, ki so izšle pri založbi Škuc in/ali Centru za slovensko književnost.

Kartonka, 15 x 15 cm, 16 strani.