Vse, kar ste želeli vedeti o električnih vozilih, Pa niste vedeli, kaj vprašati - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Vse, kar ste želeli vedeti o električnih vozilih

Pa niste vedeli, kaj vprašati

Vse, kar ste želeli vedeti o električnih vozilih
 • Vse, kar ste želeli vedeti o električnih vozilih
 • Cena:

  24,99 €

 • ISBN:

  9789610703020

 • Avtor:

  Peter Pikl

 • Založba:

  Samozaložba

 • Datum izida:

  13.12.2020

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Bi radi več vedeli o električnih vozilih? Vas dolgočasno branje ne pritegne? Bi radi zvedeli odgovore od človeka, ki uporablja vozila že več kot 10 let? Bi radi zvedeli odgovore na hiter in jedrnat način? Bi radi primerjali več tehnologij pogonov? Vas zanima koliko star je elektro pogon? Vas zanima kam gre razvoj?

Če je vaš odgovor DA, potem je knjiga napisana za vas. Knjiga opisuje delovanje in uporabo električnih vozil na enostavni in ne pretirano strokovni način, na podlagi avtorjevih lastnih izkušenj kot predelovalca in večletnega uporabnika. Vsakdo pozna osnove delovanja bistveno bolj zahtevnih vozil z notranjim izgorevanjem, dočim je zgradba ter uporaba električnih vozil neznanka.

Električna vozila niso več prihodnost, temveč so dejstvo sedanjosti, zato je nastala ta knjiga, v kateri se lahko preko dialoga seznanite s sestavnimi sklopi električnega vozila, tako, da v prvem odgovoru pojasni osnovna vprašanja, za bolj zahtevne bralce pa je razlaga temeljitejša.

„Vprašanja, ki jih prejemam v povezavi z nakupi vozil in njihovo uporabo, so me spodbudila k pisanju te knjige."

Mehka vezava, 21 x 25,5 cm, 113 strani.