Skodelica Kosovel (majhna) - "Bodi pesem" - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Skodelica Kosovel (majhna) - "Bodi pesem"

Skodelica Kosovel (majhna) - "Bodi pesem"
 • Redna cena:

  17,99 €

 • Popust:

  1,08 € (6%)

 • Spletna cena:

  16,91 €

 • ISBN:

  3830035000655

 • Založba:

  Goga

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Ko kava zadiši po poeziji. Na skodelicah so odtisnjena pred kratkim odkrita besedila, ki jih najdete tudi v monumentalni izdaji doslej neobjavljenih besedil Srečka Kosovela Vsem naj bom neznan (Goga, 2019).

Kosovelove verze na skodelicah je izbral urednik Miklavž Komelj. Skodelice je oblikoval Jurij Kocuvan, ki je za oblikovanje knjige Vsem naj bom neznan dobil nagrado Slovenskega knjižnega sejma.

Skodelice Kosovel so del projekta Črke rasto v prostor, ki združuje območje knjige in oblikovanja. Znotraj projekta smo zasnovali linije izdelkov, ki pomensko prepletejo predmet in opus znanega slovenskega literata. Projekt Črke rasto v prostor podpira Center za kreativnost (Ministrstvo za kulturo RS in Evropski sklad za regionalni razvoj).

Na voljo so tri različne majhne skodelice s poezijo Kosovela: "Bodi pesem", "Iz njenega srca", "Vetrovi svetli".
Dimenzije: 65 x 65 mm, espresso, 9 cl.
Material: porcelan