Količina:

0


Znesek:

0,00

Skrivnost srčnega mentorstva

Vodnik za mentorje in mentorirance

Skrivnost srčnega mentorstva
  • Redna cena:

    38,00 €

  • Popust:

    1,90 € (5%)

  • Spletna cena:

    36,10 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 36,10 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Avtorici sva po izjemni mentorski izkušnji, ki nama je obema spremenila življenje in ki sva jo podrobneje opisali v najinem knjižnem prvencu »Z mentorstvom do srčnega voditeljstva«, izdali še Vodnik za mentorje in mentorirance. V njem opiševa poglavitne značilnosti mentorstva, možne oblike, udeležence procesa ter priporočljiva znanja, lastnosti in veščine udeležencev, Podrobneje opiševa celoten mentorski proces in izpostaviva pomen graditve odnosa.

Mentorske zgodbe so različne, vse pa so lahko uspešne, če vanje vstopimo z iskrenim namenom, vzpostavimo ustrezen odnos na osnovi medsebojnega zaupanja in spoštovanja ter vanj vložimo potreben čas in smo ves čas zavzeti in odprti za vse in vsakogar.

O vsebini Vodnika največ povedo mnenja njegovih prvih bralcev:
"Srčno mentoriranje bi bolje predstavljeno le stežka prišlo od kjerkoli drugje. Avtorici sta naučeno in živeto iz lastne izkušnje premislili, združili in pretopili v Vodnik, ki naj bo v dobro oporo vsem mentorskim parom in vsakomur posebej. Berite na lastno odgovornost, isti ne boste več." - Matic Kadliček, univ. dipl. psih., trener in svetovalec za razvoj ljudi, Mentor in coach (EMCC)

"Vodnik je bogata zakladnica znanja o mentorstvu, ki prinaša odgovore na vprašanja, s katerimi se srečujejo mentorji in mentoriranci in razkriva mehanizme delovanja, ki nam koristijo na vseh ravneh odnosov, v poslovnem in zasebnem okolju. Vse to z zvrhano mero prepričljivosti zaradi osebne izkušnje avtoric – v čemer vidim še eno dodano vrednost." - Maja Mandoska, Vodja mentorskih programov pri Združenju Manager

"Mentorstvo, kot vsaka resnicˇna stvar v zˇivljenju, niso le zmage. Je iskren in povezan ples med zmagami in porazi, dveh, ki si to upata. Prenasˇanje zmag kot prenasˇanje porazov zahtevata veliko notranjih psihicˇnih zalog. Srecˇen, kdor ima mocˇ za oboje in srecˇen, kogar pri tem nekdo drzˇi za roko." - Katja Hleb

Mehka vezava, 16,0 x 23,0 cm, 212 strani.