Prijatelj, državnik, človek, Pričevanja o Milanu Kučanu - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Prijatelj, državnik, človek

Pričevanja o Milanu Kučanu

Prijatelj, državnik, človek
 • Redna cena:

  24,95 €

 • Popust:

  1,25 € (5%)

 • Spletna cena:

  23,70 €

 • ISBN:

  9789612615710

 • Avtor:

  Več avtorjev

 • Založba:

  Didakta

 • Datum izida:

  13.01.2021

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Zbornik pričevanj ob 80-letnici Milana Kučana. Omizje prijateljev se je konec septembra 2020 med razmišljanjem o različnih slavjih in praznikih našlo ob skupnem preblisku, da bo januarja 2021 Milan Kučan dosegel visok jubilej, 80 let. Beseda je dala besedo in rodila se je zamisel, da bi se mu poklonili z zbornikom pričevanj njegovih prijateljev, sodelavcev in nekaterih sopotnikov.

Nismo gradili političnega projekta, ki bi komurkoli želel parati živce ali zalivati pridušene nasmehe. Vsebino in obliko smo v celoti prepustili povabljenim ustvarjalkam in ustvarjalcem zapisov. Spomine smo želeli podkrepiti in olepšati z ustreznimi fotografijami. Kar smo prejeli, ni bilo vedno delo izkušenega fotografskega očesa. Prav vsak posnetek pa ima svojo dokumentarno vrednost; in za to nam je šlo.

Kučan je za mnoge prijatelj, za številne državnik in za prav vse človek. Tako smo za ta zbornik zlahka napisali naslov PRIJATELJ, DRŽAVNIK, ČLOVEK – pričevanja o Milanu Kučanu.

PRELISTAJTE KNJIGO: Kazalo, seznam avtorjev in odlomek >>

Mehka vezava, 16 x 21,5 cm, 340 strani.

O KNJIGI IZ MEDIJEV:

www.demokracija.si/...
www.delo.si/...
www.sta.si/...