Količina:

0


Znesek:

0,00

Vrt - duhovna basen o načinih premagovanja strahu, tesnobe in stresa

Vrt - duhovna basen o načinih premagovanja strahu, tesnobe in stresa
  • Redna cena:

    16,50 €

  • Popust:

    0,82 € (5%)

  • Spletna cena:

    15,67 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Prodajna uspešnica Wall Street Journala! Sprehodite so po Vrtu in spoznajte načine nadaljevanja svoje življenjske poti z močjo upanja, vere in ljubezni. Osvobodite se občutkov strahu, tesnobe in stresa ter zaživite z več miru in radosti ter povezanosti in osredotočenosti na najbolj pomembne stvari v svojem življenju!

Duhovna basen, ki navdušuje milijone bralcev po vsem svetu, vam bo pomagala, da odkrijete in izpolnite svoje osebno in poklicno poslanstvo ter zaživite polno življenje. Knjiga nas uči, spodbuja in razsvetljuje pri našem premagovanju izzivov razdvajanja, dvomov, onemogočanja, izkrivljanja resnice in odvračanja, s katerimi se soočamo v osebnem in poslovnem življenju. Razkriva nam duhovno paradigmo, združeno s praktičnimi strategijami, ki nam pomaga pri premagovanju negativnih misli, travm in čustvenih blokad ter nam omogoča pravilno razumevanje in uspešno premagovanje vsakodnevnih izzivov.

Knjiga Vrt izhaja iz vrste dejavnikov, ki vplivajo na naš način razmišljanja, delovanja in počutja. Zato temelji na pristopu celostnega razumevanja, ki vključuje um, telo in duha, da bi lahko učinkovito obvladovali vse težave in ovire ter zaživeli novo življenje! Mnenja o knjigi na portalu Goodreads >>

Trda vezava, 15 cm x 23 cm, 129 strani.

O AVTORJU:

Jon Gordon je mož, oče, avtor in govorec, ki navdihuje milijone bralcev po vsem svetu.  Je avtor dvajsetih knjig, vključno z osmimi prodajnimi uspešnicami, kot so The Energy Bus, The Carpenter, Training Camp, You Win in the Locker Room First, The Power of Positive Leadership, The Power of a Positive Team, The Coffee Bean in Stay Positive (knjiga je v slovenskem prevodu, z naslovom Ostanite pozitivni, izšla pri Založbi Mihalič in Partner). S svojimi svetovalnimi in izobraževalnimi aktivnostmi je predan razvoju pozitivnih vodij, organizacij in timov. Njegove stranke so najuglednejša podjetja in institucije, kot so Dell, Snapchat, Publix, West Point Academy, Southwest Airlines, Miami Hest, The Los Angeles Dodgers, BB&T Bank in drugi.