Količina:

0


Znesek:

0,00

Ostanite pozitivni

Ostanite pozitivni
  • Redna cena:

    24,99 €

  • Popust:

    1,25 € (5%)

  • Spletna cena:

    23,74 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Spodbudni citati in sporočila za napolnitev vašega življenja s pozitivno energijo. Prodajna uspešnica Wall Street Journala! Knjiga Ostanite pozitivni je bogata zbirka pozitivnih sporočil, spodbudnih citatov in navdihujočih misli, ki nas polnijo s pozitivno energijo, nas opogumljajo in navdihujejo ter dajejo nov zagon. Knjiga je vir, h kateremu se lahko vsak dan obrnemo po pomoč pri izboljšanju svojega življenja in kariere. Spodbuja nas k razvijanju pozitivnih čustev, ki nam pomagajo pri vsakodnevnem soočanju z izzivi, negativnostjo, strahom in stisko.

Vsebuje več kot 270 navdihujočih citatov, ki jih lahko prebiramo vsakokrat, ko potrebujemo vir upanja, spodbude in moči. Misli lahko prebiramo od začetka knjige, lahko pa naključno odpremo knjigo na katerikoli strani in odkrijemo sporočilo, ki nas nagovarja k optimizmu, veselju do življenja in ukrepanju. Ko razvijemo pozitivnost v nas samih, jo lahko širimo in delimo z drugimi ter pozitivno vplivamo na ljudi.

Ne gre za pozitivnost v smislu pogleda na naš svet skozi rožnata očala. Gre za resnične spodbude, ki dokazano povzročijo spremembo v našem pogledu na svet in v naših življenjih. Gre za iskreno prepričanje, pozitivno vztrajnost in zdrav optimizem. Knjiga vsebuje misli, ki jih lahko uporabimo tako v zasebnem življenju, partnerskem odnosu in pri vzgoji otrok, kot tudi v poklicnem življenju, pri uspešnem vodenju ljudi in sodelovanju v timih. V pozitivnosti je moč. Začnimo se polniti s pozitivno energijo že danes!
Oglejte si mnenja o knjigi iz portala Goodreads >>

Trda vezava, 15 cm x 23 cm, 277 strani.

O AVTORJIH:

Jon Gordon s svojimi knjigami in predavanji navdihuje milijone bralcev in poslušalcev po vsem svetu. Je avtor dvajsetih knjig, vključno s sedmimi prodajnimi uspešnicami, kot so The Energy Bus, The Carpenter, Training Camp, You Win in the Locker Room First, The Power of Positive Leadership, The Power of a Positive Team in The Coffee Bean. S svojim svetovalnim in izobraževalnim podjetjem je predan razvoju pozitivnih vodij, organizacij in timov. Njegove stranke so najuglednejša podjetja in institucije, kot so Dell, Snapchat, Publix, West Point Academy, Southwest Airlines, Miami Hest, The Los Angeles Dodgers, BB&T Bank in drugi.

Daniel Decker je marketinški strateg, poznan zlasti kot »multiplikator vpliva«. Pomaga blagovnim znamkam, platformam, izdelkom in avtorjem pri doseganju večjega vpliva in prodaje. Ima več kot dvajset let izkušenj, večinoma kot direktor marketinga. Sodeluje s številnimi organizacijami, avtorji in predavatelji, ki ustvarjajo pozitivne spremembe v svetu. Je direktor podjetja Higher Lever Group in soavtor knjižne prodajne uspešnice.