Količina:

0


Znesek:

0,00

Preprosto divji - TV

Preprosta divjina, 1.del

Preprosto divji - TV
  • Redna cena:

    35,90 €

  • Popust:

    17,95 € (50%)

  • Spletna cena:

    17,95 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 17,95 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Mestno dekle Calla Fletcher se poskuša znova povezati z odtujenim očetom. Ko je bila stara dve leti, je mama z njo pobrala šila in kopita z Aljaske, kjer sta jo dušila odročnost od vsega in skrajno podeželski življenjski slog, in preselili sta se v Toronto. Po 24 letih pa jo kot strela z jasnega zadene, da so očetu šteti dnevi, in nemudoma se odpravi v odmaknjene in od sveta pozabljene kraje.

Na Aljaski se znajde v čustveni drami spoznavanja umirajočega očeta in v primežu dileme, kot bi ponavljala mamino zgodbo: med željo po vrnitvi v vrvež Toronta in čednim, robatim aljaškim pilotom Jonahom. Ta pa zre na od obilja civilizacije razvajeno dekle kot na nebodijetreba, ki jo je treba čim prej vrniti tja, kamor sodi, ker je prepričan, da je preveč razvajena, da bi se lahko spopadla z življenjem v divjini.

Jonah ima prav, toda Calla je odločena, da mu bo dokazala, da se moti. On pa, da bo svoje dokazal njej. Ne nazadnje je njun odnos tako bolj podoben odnosu med mačko in psom. A sčasoma začne strast odpora pojenjavati in se spreminjati v prijateljstvo – ali pa se bo prelevila v drugo strast, tokrat tisto prijetnejšo? Toda Calla ne namerava ostati na Aljaski in Jonah se ne misli odseliti. Zato nima smisla, da bi se spuščala v romanco, da bi šla po isti poti, po kateri so šli – neuspešno – pred toliko leti tudi njeni starši.

Trda vezava, 14 x 21,5 cm, 512 strani.

»Ta knjiga se nas bo POLASTILA ... Prečudovita je in prav ljubosumna sem, ker jo boste zdaj prvič prebrali.« - Christina Lauren
»Tuckerjeva nehote zaigra na najmočnejše strune romance.« - Publishers Weekly