Količina:

0


Znesek:

0,00

Prepirljivka - MV

Zlobni Wallflowerji, 2.del

Prepirljivka - MV
  • Redna cena:

    13,95 €

  • Popust:

    3,95 € (28%)

  • Spletna cena:

    10,00 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 10,00 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

On ni pravi plemič ... Toda tudi ona ni ravno dama... Zaradi neverjetne lepote in divje narave je bila Ophelia Killoran vedno za vse prava uganka – in ženska, ki so jo podcenjevali. Nihče ne bi uganil, da svoje večere preživlja tako, da ščiti otroke z ulic St. Gilesa. Ophelia prav dobro ve, s kakšnimi grozotami se ti otroci soočajo. Kot mlado dekle se je z njimi srečala tudi sama in bi umrla ... če ne bi bilo osirotelega fanta, ki ji je rešil življenje.

Zloglasni preiskovalec Connor Steele ni niti najmanj pričakoval da bo pri preiskovanju zadnjega primera naletel na Ophelio Killoran. Minilo je nekaj let, odkar se je žrtvoval zanjo. Zdaj ona za delo v bratovi igralniški beznici najema sirote z ulice. Toda kje najde te otroke ... in kakšni so njeni nameni?
Ophelia in Connor si skočita v lase. Navsezadnje Connor zdaj služi plemstvu in Ophelia iz prve roke ve, da tem ljudem ne gre zaupati. Toda če bosta zmogla prezreti pomisleke in združila moči, bosta morda lahko odkrila, da so njuni nameni – in njuni srci – povsem usklajeni.

Mehka vezava, 12,5 x 19,0 cm, 464 strani.

»Roman Prepirljivka Christi Caldwell bralcem predstavi mračnejšo verzijo viktorijanskega Londona kot večina ljubezenskih romanov ... Njena bolj realistična verzija Londona je še posebej zanimivo ozadje za to od-sovražnikov-do-ljubimcev ljubezensko pripoved in razveseljivo je brati zgodbo, kjer ljubezen zmaga tudi na najmračnejših mestih.« – NRP