Chrisova zgodba - TV, Iz serije uspešnice Čudo - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Chrisova zgodba - TV

Iz serije uspešnice Čudo

Chrisova zgodba - TV
 • Redna cena:

  19,99 €

 • Popust:

  1,00 € (5%)

 • Spletna cena:

  18,99 €

 • ISBN:

  9789619475690

 • Avtor:

  R. J. Palacio

 • Založba:

  Ocean

 • Prevajalec:

  Boštjan Gorenc - Pižama

 • Datum izida:

  25.03.2021

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Chrisova zgodba prinaša pomembno spoznanje, da se je za prava prijateljstva treba potruditi. Chris in Auggie, fant s prirojeno deformacijo obraza, se poznata že od rojstva, otroštvo sta preživela skupaj. Topla in empatična pripoved preskakuje med spomini iz njunega zgodnjega otroštva in enim samim dnevom iz sedanjosti, na koncu katerega Chris sprejme odločitev, za katero misli, da je najboljša, čeprav zanj ni najlažja.

»Kadar se zgodi kaj tako strašljivega kot to, nas običajno prebudi, veš? Da ponovno ovrednotimo, kaj nam je pomembno v življenju. Družina. Prijatelji. Ljudje, ki jih imamo radi.«

Trda vezava, 14 x 20 cm, 93 strani.

Ameriška uspešnica Čudo, prejemnica mnogih mednarodnih nagrad za kakovostno literaturo, ki je osvojila že milijone bralcev po vsem svetu, je v odličnem prevodu Boštjana Gorenca tudi pri nas ogrela srca mladostnikov in njihovih staršev, starih staršev, učiteljev, vzgojiteljev. Od izida v slovenščini novembra 2014 do danes se je uvrstila na številne sezname obveznega branja.
Iz serije Čudo ne spreglejte še Julianove zgodbe in Charlottine zgodbe, ki prav tako prinašata nova pomembna življenjska spoznanja.

MNENJA O KNJIGI:
»Ljubitelji R. J. Palacio bodo navdušeni nad to novo zgodbo iz serije Čudo. Dobro pa deluje tudi kot samostojna zgodba – za bralce, ki prejšnjih zgodb o Auggieju in njegovih prijateljih še ne poznajo.« - School Library Journal
»Prava prijateljstva so dragocena. Potrudimo se zanje.« - Boštjan Gorenc - Pižama

O AVTORICI:
Avtorica R. J. Palacio (njeno pravo ime je Raquel Jaramillo) živi in dela v New Yorku. Veliko gradiva za zgodbo, posamezne dogodke in dogajalno ozadje mladinskega romana Čudo, ki govori o Augustu Pullmanu, njegovi izjemni družini in prijateljih, je vzela neposredno iz življenja svojih dveh sinov in njunih sošolcev.