Ti, prav ti - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Ti, prav ti

Ti, prav ti
 • Ti, prav ti
 • Ti, prav ti
 • Ti, prav ti
 • Redna cena:

  19,00 €

 • Popust:

  0,95 € (5%)

 • Spletna cena:

  18,05 €

 • ISBN:

  9789619475638

 • Avtor:

  Zack Bush, Gregorio De Lauretis

 • Založba:

  Ocean

 • Prevajalec:

  Milan Dekleva

 • Datum izida:

  25.03.2020

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Idealno darilo ob rojstvu otroka! Novo rojstvo v trenutku za vedno poveže starše in novorojenega otroka. Slikanica Ti, prav ti, vas z ganljivimi verzi in čudovitimi ilustracijami popelje od otrokovega prvega nasmeha, poskusov prvih besed in negotovih korakov do zvedavega raziskovanja sveta z roko v roki. Za očke in mamice. Za deklice in dečke.

Nikjer ni otroka, ki bil bi kot ti,
za vedno boš moj, naj te to ne skrbi.

Avtor Zack Bush je navdih za verze dobil pri svojih dveh otrocih, dveletniku in dojenčici.
Priznani italijanski umetnik Gregorio De Lauretis je ustvaril duhovite ilustracije ogromnega rdečelasega očka in njegovega drobnega rdečelasega dojenčka, polne ljubezni in topline.
Srčne verze je v slovenščino mojstrsko prepesnil Milan Dekleva, ki ga slovenski otroci in njihovi starši poznajo iz številnih otroških slikanic v verzih.

Stisnite svojega otroka v objem in mu preberite to slikanico. Naj čuti, kako radi ga imate in kako ste srečni, da je del vašega življenja. Vsak dan znova.
Trda vezava, 23,0 x 23,0 cm, 32 strani.

MNENJA O KNJIGI:
Rebeka Verhnjak, vzgojiteljica in mamica 3-mesečnika:
"Ti, prav ti, je nedvomno knjiga, ki vsem staršem, pa tudi tistim, ki bodo to še postali, privabi solze na oči. Izjemno čustvena, ljubeča, čudovita knjiga, ki nikogar ne more pustiti ravnodušnega. Čeprav je moj sin star šele 3 mesece, sem mu jo prvič že prebrala in zagotovo mu jo bom še velikokrat. Zares navdihujoča knjiga, ki opisuje prav posebno vez, ki jo imamo starši s svojimi otroki. Hvala vam!
Gledano skozi oči vzgojiteljice pa je knjiga zelo primerna tudi za branje v vrtcu, predvsem v času, ko se z otroki pogovarjamo o družini. S pomočjo te čudovite knjige lahko otrokom predstavimo velik pomen starševske ljubezni na njim razumljiv način. Vsekakor knjiga, vredna branja!"

Jaka Tomc, pisatelj (Facebook):
"Kupila nama je krasno knjigo ?? Kot se spodobi, sva se usedla na tla in jo prebrala. Meni se je ob branju rahlo tresel glas, njemu so bile všeč ilustracije, ona pa je poslušala od daleč. Čudoviti trenutki znotraj teh negotovih časov so tisti, ki štejejo. Naj jih bo čim več."
Celotno objavo si oglejte tukaj.

Maja Črepinšek (Moj malček – revija za skrbne starše):
"Nežna pesnitev je ljubeč nagovor otroku, ki se ga je očka silno razveselil. Tako zelo, da je na dan, ko se je rodil, žarel kot sonce, se jokal, smejal in vznemirjen vrtel. Rime, ki občuteno pripovedujejo, kako zelo se nam življenje spremeni, razsvetli, popestri in obogati, ko pride otrok, je imenitno prevedel in priredil Milan Dekleva. Slikanica je pravo ljubezensko pismo otroku, ki bo pomagala očku ubesediti, kar čuti, otroku pa ljubezen, ki jo čuti do svojega očka, ugledati še v slikanici. Lahko pa je tudi domiselno darilo moškemu, ki se bo otroka šele razveselil."

Urška Lenarčič, vzgojiteljica in mamica 5- in 1-letnika (Facebook):
"Ko sem jo sinu prvič prebrala (še toplo in vso dišečo iz tiskarne), je bil presenečen, kako je možno, da je to prav za njega tako napisana, in je vprašal, če je knjiga res o njem. Naslednji dan sem ga vprašala, če kakšno prebereva, in je rekel: »Ja, dajva tisto Jaz, prav ti.«"