Količina:

0


Znesek:

0,00

Prevzel jo je višavec - MV

Otroci megle, 1. del

Prevzel jo je višavec - MV
  • Redna cena:

    13,95 €

  • Popust:

    3,96 € (28%)

  • Spletna cena:

    9,99 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

PREPOVEDANA LJUBEZEN
Davina Montgomery ni običajna angleška dama. Da bi jo zaščitili, so jo skrili pred svetom, njena identiteta pa je najbolj varovana skrivnost v kraljestvu. Dokler se ne dogodi pretresljiva izdaja, ob kateri se znajde v objemu drznega Višavca, pogumnega in mogočnega bojevnika, ki ji z žgočim pogledom in čutnim dotikom predrami telo in dušo.

NEUKROTLJIVO POŽELENJE
Robert MacGregor kot prvorojenec vplivnega škotskega poglavarja ne čuti zvestobe do angleške krone, vendar pa ni moški, ki bi prezrl damo v stiski, četudi je Angležinja. Priseže, da bo Davino brez praske in nedotaknjeno spravil na varno. A zgolj en sam ukraden poljub oba prežame s tolikšno strastjo, da si je obupano želita še več. Rob se mora zaradi Davinine skrivnosti, zaradi katere njegovemu klanu grozi poguba, odločiti med vsem, kar mu je drago, in žensko, brez katere ne more živeti.

"V tej knjigi je veliko več kot zgolj vroča čutnost: ljubitelji zgodovine bodo navdušeni nad podrobnostmi obdobja ... Ob bezhibni prozi Quinnove in njenem strastnem pripovedovanju zgodb bodo bralci lačno pričakovali nasledne dele serije.« – Publishers Weekly

Mehka vezava, 12,5 x 19,0 cm, 386 strani.