Količina:

0


Znesek:

0,00

Moja srečna knjiga

Moja srečna knjiga
 • Moja srečna knjiga
 • Moja srečna knjiga
 • Moja srečna knjiga
 • Redna cena:

  35,00 €

 • Popust:

  3,50 € (10%)

 • Spletna cena:

  31,50 €

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Zakaj imeti tako knjigo? Poznate zgodbo Johna Goddarda? Nekega deževnega popoldneva je deček z imenom John Goddard sedel za mizo v kuhinji. Na vrh rumenega lista je napisal naslov Moja življenjska lista in pod njim 127 ciljev, ki si jih je v življenju namenil doseči. Njegovi cilji niso bili niti preprosti niti lahki. John si je med drugim želel povzpeti se na najvišje vrhove sveta, preučiti najdaljše reke, pilotirati hitro letalo… Njegov cilj je bil tudi preteči miljo v petih minutah in prebrati celo britansko enciklopedijo. Do danes je John uresničil 109 ciljev. To je moč pisane besede!

Moja srečna knjiga ni običajna knjiga. To knjigo piše človek sam. Namenjena je tistim, ki v življenju postavljajo svojo vizijo. Neke vrste spodbuda, da vanjo napišejo svoje ideje, načrte, razmišljanja. In kot taka ostane neprecenljiva vrednost posameznika. Veliko ljudi si je že priznalo, da je bolje obdariti manj ljudi, a tem podariti res kaj pristnega. Nekaj, kar si bo obdarjenec zapomnil za celo življenje.

Moja srečna knjiga je nekoliko drugačna knjiga. Je oblikovno zanimivo zasnovana knjiga z izrednimi fotografijami. Spodbuja akcijo, lahko pa v tebi sproži samo pogovor s samim seboj. Knjiga je lahko lepo darilo za kogarkoli, ki v svojem življenju želi pustiti majhno ali pa veliko sled. Postali boste avtor, pisatelj in oblikovalec Moje srečne knjige. Spodbudila vas bo, da si naredite svoj lasten recept za življenje in si napišete svojo lastno življenjsko knjigo. Da, prav ste prebrali! Ne boste pasiven bralec, kot se to dogaja pri ostalih knjigah.

Vaša knjiga bo unikatna in edinstvena in kot taka bo vaša prijateljica pri oblikovanju vašega lastnega načrta za življenje. Knjiga vas bo spodbudila, da si začnete postavljati cilje, razvijati pozitivne osebne lastnosti, se izobraževati in razvijati znanja, ki vam bodo pomagala pri rešitvi vaših problemov in uresničitvi vaših sanj.

Kako uporabljati knjigo? Lahko jo samo preberete ali prelistate. V bistvu pa je to knjiga, ki vas želi spodbuditi k akciji. Postavite si jo na nočno omarico ali na pisalno mizo. In razmišljajte, kaj si želite v svojem življenju. Podnevi, ponoči, ko se s kom pogovarjate, ko se sprehajte, ko delate, ko prebirate časopis. Kjer koli in kadar koli. Knjigo lahko uporabljate na različne načine. Ni recepta. To je vaša knjiga! Namen knjige je, da naredite kaj, kar vas bo dodatno izpolnilo, zaradi česar se boste bolje počutili. Kaj je to, ugotovite sami. Ko boste to vedeli, boste šli laže v akcijo, ki vas bo pripeljala do želenega cilja. Ne pozabite se zabavati. Svojo sanjsko knjigo lahko ustvarjate skupaj s svojimi domačimi, s prijatelji. Lahko pa jo pišete sami.

Trda vezava, 25,0 x 33,0 cm, 240 strani.

ŽIGA VAVPOTIČ, AVTOR:
20 prstov, 26 zob, 7 vratnih vretenc.
Sanjač, vizionar, podjetnik, študent.
Razmišljam, ljubim, poslušam, se smejim, jokam, zeham, berem, načrtujem, pomagam, cenim, spoštujem, hvalim, odpuščam, podpiram, se veselim.
Predvsem pa rad pohvalim, priporočam, povezujem. Sodelujem. Razmišljam.
Ljudje to vse premalokrat počnemo.
Ideja, vizija, temelj, cilj!

Moja vizija je, da bi vsak človek zapustil svojim življenjem sled za lepši in boljši svet, za srečo in razumevanje med ljudmi.
Tako preprosto je to. Pohvaliti koga, mu podariti nasmeh ali mu povedati, da vam veliko pomeni.
Moje poslanstvo je spodbujati ljudi, da puščajo takšne sledi. Majhne ali velike, plitve ali globoke, v pesku ali na papirju, s pogledom, nasmehom ali s svojim delom.

Jaz verjamem, da vsi skupaj, vsak s svojim življenjem, lahko spremenimo svet na bolje!
Živeti pošteno in prispevati k življenju drugih. Osmišljati svet.
Živeti in pustiti sled.