Kako sva našla popolno ljubezen?, 20 let ljubezenskih zgodb na ona-on.com - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Kako sva našla popolno ljubezen?

20 let ljubezenskih zgodb na ona-on.com

Kako sva našla popolno ljubezen?
 • Redna cena:

  24,90 €

 • Popust:

  1,25 € (5%)

 • Spletna cena:

  23,66 €

 • ISBN:

  9789610704386

 • Avtor:

  Peter Adamič, Karolina Kalan

 • Založba:

  Medium

 • Datum izida:

  12.04.2021

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjiga je nastala kot popotnica za vse, ki pravo ljubezen svojega življenja še iščejo. V resničnih ljubezenskih zgodbah parov, ki so se spoznali na največjem spoznavnem portalu ona-on.com, boste našli motivacijo, kako se pobrati po izgubi, ponovno najti samega sebe ter se podati na pot iskanja nove ljubezni.

Največji slovenski spoznavni servis ona-on.com v 2021 praznuje 20 let ljubezenskih zgodb, ki so se pričele tkati prav na portalu. V tem času štejejo že več kot 27.000 parov, ogromno družin, porok, med njimi tudi 6 Sanjskih porok v njihovi organizaciji!
Ob okrogli obletnici so skupaj z ona-on parom, Karolino in Petrom, v knjigi 'Kako sva našla popolno ljubezen' zbrali 20 najlepših ljubezenskih zgodb parov, ki so se našli na ona-on.com.

Glavna zgodba je zgodba Karoline in Petra, ki pripovedujeta o svoji poti do nove ljubezni s pomočjo ona-on.com. Ona po bolečem razhodu z nekdanjim partnerjem, on po tragični izgubi žene – v knjigi pojasnjujeta, kako sta se po teh izgubah pobrala in se odločila, da data ljubezni novo priložnost. Zakaj sta se odločila, da jima bo na tej poti pomagal ona-on.com?

Trda vezava, 16,5 x 23,5 cm, 146 strani.