Količina:

0


Znesek:

0,00

Preganjanje senc - TV

Prve žene, 3. del

Preganjanje senc - TV
  • Redna cena:

    34,90 €

  • Popust:

    17,45 € (50%)

  • Spletna cena:

    17,45 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Roman iz serije knjig Prve žene Catherine Bybee, avtorice številnih uspešnic z lestvice najbolj prodajanih knjig časopisa New York Times, pokaže, da lahko zaljubljenost spremljajo kar najbolj nepričakovana tveganja.

Avery Grant ne hodi na romantične zmenke. Njen prvi zakon je bil vzajemno koristna pogodba, ki ji je ponudila finančno varnost, s katero se je lahko osvobodila nadzora staršev. Bogata je in samska in niti slučajno ne išče ljubezni, ki bi ji prekrižala življenjske načrte. Sploh pa je po preživetem brutalnem napadu odločena, da nikoli več ne bo ranljiva, čeprav se ob novem moškem v svojem življenju počuti varnejšo.

Liam je nad Avery očaran od trenutka, ko jo zagleda, in odločen je, da bo o tej močni, seksi, zapleteni ženski izvedel vse. Njene obrambe ne bo lahko zaobiti, toda Liam se ne bo pustil odgnati. Najti mora le drobceno razpoko v Averyjinem oklepu, skozi katero si namerava utreti pot do njenega srca.

Nato pa pride na plan srhljiva laž o usodi njenega napadalca in takrat jo začne preteklost preganjati. Da bi prišla do odgovorov, se je pripravljena spraviti tudi v nevarnost, to pa obenem pomeni, da bo ogrozila najboljše, kar se ji je kdaj zgodilo: odnos z Liamom
Prodajna uspešnica z lestvic Amazon Charts in časopisa Wall Street Journal.

Trda vezava, 14 x 21,5 cm, 404 strani.

»Roman o ženskem opolnomočenju, soočanju s preteklostjo in, seveda, iskanju ljubezni … Catherine Bybee v svoji najboljši izvedbi.« – Harlequin Junkie