Količina:

0


Znesek:

0,00

Mami, nekdo v moji glavi pravi, da ...

Mami, nekdo v moji glavi pravi, da ...
  • Redna cena:

    25,90 €

  • Popust:

    1,30 € (5%)

  • Spletna cena:

    24,61 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Kako pri vzgoji vzgajati sebe in pomagati otroku, da razvije samozavest, vero vase in močan notranji steber. Knjiga Mami, nekdo v moji glavi pravi, da ... je napisana za mamice kot preplet življenjskih izkušenj in znanja o življenju o tem, kako otroka učiti največje notranje moči – obvladovanje svojega notranjega sveta misli in čustev s petimi resnicami.

1. Vsak človek na tem svetu ima jazbeca.
2. Jazbec ti vedno govori, da si slab, da ne zmoreš, da ti ne bo uspelo …
3. Vsak hrani svojega jazbeca.
4. Moj jazbec kliče ven tvojega in potem se pogovarjata dva jazbeca.
5. Jazbeci ne marajo, da se smeješ.

V knjigi je tudi pravljica o jazbecu, ki za otroka predstavlja osnovno razumevanje svojega notranjega sveta. Ko otroka učimo in vodimo k temu, kdo je, v sebi ne vzpostavi potrebe, da bi bil nekdo drug ali da ni dovolj. Preko tega v sebi zgradi vero vase, samozavest, vztrajnost in močan notranji steber.

Življenja ne vidi kot borbe. Niti ga ne doživlja kot težavnega ali kot nekaj, kar je proti njemu ali ga udarja. Prav tako ga ne doživlja kot prostor, kjer se je treba boriti. Da otroci v sebi zgradijo celovitost, potrebujejo starša, ki jih uči o njihovem notranjem svetu in pri katerem vidijo, kako premaguje vsakodnevne izzive v močni povezavi s samim seboj.

Mehka vezava, 21,0 x 14,8 cm, 160 strani.

O AVTORICI:

ALEKSANDRA PINTERIČ je pisateljica in energetska mentorica mamicam za vzgojo in drugačen pogled na življenje. Njeno poslanstvo je prižigati lučke v mamah, ker s tem prižiga luč prihodnosti. Je avtorica več razprodanih knjig za otroke, kreatorka programa za ženske Zadovoljna v sebi ter strastna mentorica mamam na poti osebne spremembe do nove sebe.