Količina:

0


Znesek:

0,00

Polnočna zvezda - MV

Polnočna zvezda - MV
  • Redna cena:

    15,99 €

  • Popust:

    3,00 € (19%)

  • Spletna cena:

    12,99 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Avery je zaključila zadnji letnik srednje šole in bila sprejeta na prestižno univerzo v Kanadi. S svojo sostanovalko se je udeleževala zasebnih zabav in uživala v študentskem življenju kot še nikoli. Za nameček pa se je spoprijateljila s skrivnostnim študentom, ki se mu ni mogla upreti.

S svojimi črnimi očmi je Ryon več kot očarljiv, vendar pa nad njima visi nevidna pregrada. Po vrhu vsega sta začetek novega študijskega leta pretresli dve smrtni nesreči na univerzi. Avery je trdno prepričana, da bo zadevi prišla do dna. Ali ji bo uspelo? Kajti ljubiti pošast se vedno slabo konča za človeka.

Mehka vezava, 13 x 19 cm, 400 strani.

NAGOVOR AVTORICE:

Knjiga Polnočna zvezda se je pričela s sanjami. V tistih nekaj minutah, preden sem se zbudila se mi je v mislih odvila celotna zgodba. Videla sem vse osebe, ki bodo nastopile in kakšna bo njihova vloga. Vsi zapleti od začetka do konca so se mi odvili pred očmi, ko se je zgodba sestavljala v celoto. Everdream – kot je bil prvoten naslov – sem pričela takoj pisati. Preprosto vedela sem, da je to tisto pravo. Del prvotnega konteksta sem spremenila in izbrala pot, na kateri je Avery človek in sprejeta v najbolj elitno univerzo. Njena brezmejna radovednost jo spravlja v težave iz katerih jo Ryon mora reševati. Želela sem napisati knjigo, kjer ljubezen preživi vse spone in padce, se spoprime z vsem kar pride naproti. Nekaj, za kar sta bila Ryon in Avery ves čas na preizkušnji a njuna ljubezen premaga vse ovire.