Kako sta Bibi in Gusti udomačila kolo (znak kakovosti Zlata hruška), Velike tiskane črke - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Kako sta Bibi in Gusti udomačila kolo (znak kakovosti Zlata hruška)

Velike tiskane črke

Kako sta Bibi in Gusti udomačila kolo (znak kakovosti Zlata hruška)
 • Cena:

  17,99 €

 • ISBN:

  9789612616113

 • Avtor:

  Ida Mlakar

 • Založba:

  Didakta

 • Datum izida:

  15.08.2021

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Prisrčna otroška slikanica o prašičkih Bibiju in Gustiju. Včasih morata tudi pujsa po opravkih, recimo po štiriperesne deteljice. Takrat si Bibi pomaga z zvijačo: že navsezgodaj na vso moč prepeva in iztepa blazine, samo da bi Gustija spravila iz postelje.

Ampak Gusti je tokrat neomajen: danes je nogometna tekma, zato ne gre nikamor, pa pika. K sreči premore Bibi še eno učinkovito zvijačo, ki se ji ni mogoče upreti: po deteljice ne bosta šla peš, ampak s kolesom. Samo udomačiti ga je še treba ...

Likovne podobe Kristine Krhin prinašajo posebno svežino in nežnost, s katero se skuša zgodbica dotakniti občutljive in domišljije polne otroške duše. Ilustratorka želeni vtis dosega s premišljeno uporabo kombinirane tehnike, kjer ji zlasti akvarel omogoča prosojni in zračni videz prizorišč. Lirični videz imajo tudi pujski kot glavni protagonisti pripovedi. Knjiga je prejela znak kakovosti Zlata hruška.

Trda vezava, 21,6 x 23,2 cm, 24 strani.