Količina:

0


Znesek:

0,00

Plačevanje prodajnega osebja

Plačevanje prodajnega osebja
  • Redna cena:

    39,00 €

  • Popust:

    1,95 € (5%)

  • Spletna cena:

    37,05 €

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjiga je poglobljen priročnik, ki vodi bralca pri postavljanju plačnega modela za prodajno osebje. Namenjena je vodjam kadrovskih služb, vodjam prodaje, direktorjem in lastnikom manjših podjetij. Knjiga je tudi priporočljiva literatura za študente pri predmetih Plačni modeli in Management prodajnega osebja. Knjiga bo zanimivo branje tudi za vse prodajalce v Sloveniji (teh je 120.000), ki bodo v njej dobili dragocene informacije, ki jim bodo pomagale pri pogovoru o plačilu in nagradi.


Mehka vezava, 16 x 23 cm, 247 strani.

O AVTORJU:

Dr. David Đukić je slovenski strokovnjak na področju prodaje, specializiran za področje plačilnih modelov v prodaji. Plačne modele je postavil že v številnih podjetjih, ki delujejo v zelo različnih panogah. Uspešno je postavil številne plačne modele v veleprodaji in maloprodaji, v industrijskih podjetjih v različnih panogah (kemična industrija, težka industrija, živilska industrija…), storitvah (IT, telekomunikacije, turizem, bančništvo…).
Njegove stranke so največja slovenska podjetja z več kot 3000 prodajalci pa tudi majhna podjetja z zgolj nekaj prodajalci. O plačnih modelih 15 let predava na obiskanih seminarjih in poslovnih konferencah. O tej temi predava tudi na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani pri predmetu Sales Management.