Avtobiografija Branko Roglić - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Avtobiografija Branko Roglić

Avtobiografija Branko Roglić
 • Cena:

  29,00 €

 • ISBN:

  9789619538500

 • Avtor:

  Branko Roglić

 • Založba:

  Orbico

 • Datum izida:

  08.10.2021

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Avtobiografija Branka Roglića je zgodba enega najuspešnejših poslovnežev na tleh bivše Jugoslavije, ki je v 30 letih svojega delovanja iz nič ustvaril vodilno distributersko podjetje v Evropi na področju blaga široke potrošnje in kozmetike, ki danes šteje 8000 zaposlenih, ima podjetja v 20-ih državah in ustvari več kot 2 miljardi prometa. V knjigi opisuje svoje bogate poslovne izkušnje in deli koristne nasvete mladim bodočim podjetnikom. Knjiga je navdihujoča pripoved o tem, kaj v poslu resnično šteje. 

"Podjetništvo ni razkošje. To niso letala in jahte ali rdeče preproge. Podjetništvo je skrb za ljudi. Tako ga doživljam in tako tudi ravnam. Brez ljudi, mojih sodelavcev, ne bo ničesar." - Branko Roglić

"Na območju nekdanje države je prav Roglić ena izmed najsvetlejših osebnosti iz poslovnega sveta, ki lahko mirno pokaže na svojem primeru, da je lahko delodajalec tudi človek, ki daje delo na tisoče delavcem in omogoča obstoj tisočerim družinam. S svojimi poslovnimi potezami še dandanes zagotavlja njihove prihodke, ravno tako pa so njegovi podrejeni s svojim delom zagotavljali napredek njegovega podjetja, ustvarjanje dobička in ponovna vlaganja presežkov." - iz članka Slovenskih novic.

Trda vezava, 20,5 x 27,5 cm, 515 strani.

VEČ O AVTORJU:

Branko Roglić je ustanovitelj Orbica, vodilnega evropskega distributerja blagovnih znamk s področja široke potrošnje in kozmetike. Rojen je v Makarski, diplomiral je v Splitu, po izobrazbi je elektroinženir. Leta 1987 je z nemškim partnerjem v Švici ustanovil podjetje Orbico, že leto pozneje pa še v Ljubljani. Danes zaposluje 8000 ljudi, njihov skupni promet pa je že pri dveh milijardah evrov in pol. Je tudi predsednik Nadzornega odbora za demokraicjo in pravo Miko Tripalo na Hrvaškem, predsednik Upravnega sveta inštituta za raziskovanje življenja – MEDILSa, bil je eden od ustanoviteljev Hrvaškega združenja delodajalcev in je njen predsednik, bil je tudi svetovalec bivšega hrvaškega predsednika Mesića. Branko Roglić trenutno opravlja funkcijo častnega generalnega konzula Republike Slovenije v Splitu in je podpredsednik Poslovnega kluba SLO-CRO. 

O KNJIGI IZ MEDIJEV:

Delo.si/kultura: www.delo.si/...
Siol.net: siol.net/...
Slovenskenovice.si: www.slovenskenovice.si/...