Količina:

0


Znesek:

0,00

Peganska dieta

Peganska dieta
 • Peganska dieta
 • Peganska dieta
 • Peganska dieta
 • Redna cena:

  25,90 €

 • Popust:

  1,30 € (5%)

 • Spletna cena:

  24,61 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

21 praktičnih načel za izboljšanje zdravja v svetu, polnem zmede o prehrani. Knjiga Peganska dieta združuje načela paleo diete in veganske prehrane! Odkrijte praktične nasvete in recepte za zdravo življenje brez bolezni.
Kaj dobimo, če združimo najboljša načela paleo diete in veganstva? Pegansko dieto! Ta knjiga je polna praktičnih nasvetov, kako se prehranjevati tako, da bomo vitalni, zdravi in radostni – vse življenje.

Dr. Mark Hyman v knjigi pojasni, kako:
- združiti najboljše vidike paleo diete (uživanje zdravih maščob, omejeno uživanje prečiščenih ogljikovih hidratov in sladkorja) in veganstva (uživanje velikih količin zelenjave);
- jesti polnovredno hrano, ki ni dobra le za naše zdravje, temveč njeno pridelovanje koristi tudi našemu planetu;
- dvigniti svoje kuhanje na novo raven s tridesetimi slastnimi recepti, kot so krompirjeve palačinke z avokadom, brezžitni mesni takosi z zeliščno salso, slastna mehka rebrca s kuskusom iz indijskih oreščkov in presni cimetovi krofi.

Vaš vodič do uporabe hrane kot zdravila: Peganska dieta obsega 21 preprostih, jasnih načel, ki odgovarjajo na vprašanje, kaj jesti, da bomo preprečili nastanek bolezni in ozdravili.

Jejte hrano, ki preprečuje nastanek bolezni: Hrana ima moč, da nas zdravi ali nam škodi. Načela v njej vam bodo razkrila, kako hrano uporabljati kot zdravilo in kako preprečiti nastanek najpogostejših bolezni našega časa. V njej boste izvedeli, kako izbirati najbolj hranljivo hrano za svoje telo.

Pomagajte rešiti naš planet: Prehranjevanje ni le osebna izbira, pač pa tudi kmetijsko, okoljsko in politično dejanje. Peganska dieta vam bo razkrila, kako lahko trikrat na dan z izbiro hrane glasujete za zdrav planet. Kaj pomeni jesti na način, ki je trajnosten in etičen? Odgovor se skriva v tej knjigi.

30 slastnih peganskih receptov: Peganska dieta vsebuje preproste in hranljive recepte, ki jim lahko sledi vsak – tako začetniki kot izkušeni kuharji! Vzljubite kuhanje in začnite pripravljati zdrave obroke s 30 hranljivimi recepti za pripravo zajtrkov, kosil, večerij, sladic in še več.

Če želite uživati hrano, ki vam bo pomagala živeti dolgo in bo izboljšala zdravje vaših možganov in črevesja, je to knjiga za vas.

Mehka vezava, 22 x 14 cm, 289 strani.

O KNJIGI SO DEJALI:
»Če ste naveličani slediti številnim prehranskim trendom, vam bo Peganska dieta, najnovejša uspešnica o hrani in zdravju dr. Marka Hymana, izjemno všeč. V njej boste odkrili, kako združiti najboljša načela paleo diete in veganstva, da bi preprečili nastanek bolezni, ozdravili svoje telo in potešili dušo. Ta knjiga je odličen zemljevid za vse, ki želite hrano uporabljati kot zdravilo.« - William W. Li, avtor uspešnice Eat to Beat Disease

»Bolj kot kdajkoli prej moramo uporabiti moč hrane, ki nam lahko pomaga končati epidemijo kroničnih bolezni. Peganska dieta nam ponuja rešitve, ki jih zlahka uporabi vsak na svoji poti do zdravja s pomočjo 21 načel, ki nam pokažejo, kako lahko hrano uporabimo kot zdravilo.« - Arianna Huffington, ustanoviteljica in predsednica Thrive Global

O AVTORJU:
MARK HYMAN, DR. MED., verjame, da si vsi zaslužimo biti vitalni – in da imamo moč za to v svojih rokah. Njegovo poslanstvo je odpravljanje temeljnih vzrokov kroničnih bolezni z izkoriščanjem moči funkcionalne medicine, da bi preoblikoval naš zdravstveni sistem.

Je zdravnik družinske medicine, avtor enajstih knjižnih uspešnic z lestvice New York Timesa in mednarodno priznani vodja, predavatelj ter učitelj funkcionalne medicine. Je direktor kliničnega centra za funkcionalno medicino v Clevelandu, ustanovitelj in medicinski direktor centra The UltraWellness Center, predsednik upravnega odbora Inštituta za funkcionalno medicino in medicinski urednik pri The Huffington Post, kot gostujoči zdravnik pa je redno sodeloval v številnih televizijskih oddajah, vključno s CBS This Morning, Today, Good Morning America, CNN, The View, Katie in The Dr. Oz Show. Je tudi avtor enega najbolj priljubljenih podkastov o zdravju, The Doctor's Farmacy.

O KNJIGI IN PEGANSKI DIETI IZ MEDIJEV:

Zadovoljna.si >>
Edemenca.si >>
Revijazarja.si >>
Odprtakuhinja.delo.si >>
Odkrito.svet24.si >>