Količina:

0


Znesek:

0,00

Vdor Nezemljanov

NLP IN POVEZAVA Z EVOLUCIJO

Vdor Nezemljanov
  • Redna cena:

    23,00 €

  • Popust:

    1,15 € (5%)

  • Spletna cena:

    21,85 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Človeštvo si želi izvedeti odgovor na vprašanje, ali smo v tem širnem vesolju sami. Ali so vse pogostejša videnja NLP-jev na nočnem nebu dokaz, da ‘tam zunaj’ obstajajo napredna bitja in civilizacije? Ali nam bo uspelo vzpostaviti stik z njimi? Ali so prijazna ali pa načrtujejo naše uničenje?

Ljudje so mnoga stoletja na nočnem nebu videvali nenavadne luči. Toda ali smo v sodobni tehnološki dobi kaj bliže rešitvi te skrivnosti? Knjiga Vdor Nezemljanov obravnava znane dogodke, ki so oblikovali NLP-kulturo, na primer incident v Roswellu, obdukcije Nezemljanov, izkušnjo Gordona Cooperja, obtožbe vladnega prikrivanja ter trditve znanih kontaktirancev, kot sta Billy Meier in George Adamski. Poleg tega je v njej veliko omemb znanih znanstvenofantastičnih knjig in filmov, ki so na zanimiv način povezani s sodobnim NLP-pojavom. Knjiga je opremljena z mnogimi viri, ki lahko še poglobijo bralčevo raziskovanje te tematike. V zadnjem poglavju in dodatku se avtor odmakne od objektivnega pisanja in pove svoje mišljenje o tem, kaj se v resnici dogaja.

Avtorjeva raziskava in zaključki vas bodo presenetili in izzvali vaše razmišljanje, ne samo o NLP-jih, temveč o temeljnih življenjskih vprašanjih.

»Zakaj smo tukaj? Od kod prihajamo? Ali ima moj obstoj kakšen smisel? Ali obstaja življenje po smrti? Na neki točki svojega življenja se večina ljudi sprašuje o svojem obstoju. V nas je duhovna praznina; v našem razumevanju obstoja življenja nekaj manjka. Nekateri to vrzel zapolnijo s športom, ljubezenskimi razmerji ali denarjem – toda če smo popolnoma iskreni, obstaja več, kakor samo to.«

Prelistajte knjigo tukaj: file:///C:/Users/ASUS/Downloads/Vdor-Nezemljanov-1-33_PRELISTAJ.pdf

Mehka vezava, 14 x 20 cm, 479 strani.