Količina:

0


Znesek:

0,00

KOMPLET: Vzgojni priročniki (Celostni razvoj otr. možganov + Vzgoja brez drame)

KOMPLET: Vzgojni priročniki (Celostni razvoj otr. možganov + Vzgoja brez drame)
  • Redna cena:

    60,00 €

  • Popust:

    6,01 € (10%)

  • Spletna cena:

    53,99 €

Brezplačna dostava

Vsebina kompleta:
Dodaj v košarico

Opis izdelka

KNJIŽNI KOMPLET sestavljata svetovni uspešnici Daniela J. Siegela, pediatra in psihiatra za otroke. V kompletu le 53,99 eur + GRATIS DOSTAVA!

CELOSTNI RAZVOJ OTROŠKIH MOŽGANOV:
12 revolucionarnih metod, s katerimi spodbujamo razvoj otroških možganov. V knjigi nam avtorja Daniel J. Siegel, dr. med in dr. Tina Payne Bryson predstavita najsodobnejša odkritja o razvoju otroških možganov. Oblikovala sta 12 praktičnih metod, ki jih lahko uporabimo pri vsakodnevnih starševskih izzivih.

Metode nam pomagajo v težkih trenutkih, ki jih doživljamo s svojimi otroki in nas učijo, kako iz teh trenutkov lahko rastemo mi in naši otroci. Predvsem pa so te metode tudi načini, kako se v posameznih trenutkih odzivati na naše otroke, tako da bomo spodbujali integrativni razvoj njihovih možganov. Integracija je v odraslosti temelj psihičnega zdravja.

Mehka vezava, 24 x 16 cm, 166 strani.

VZGOJA BREZ DRAME:
Nadaljevanje knjige Celostni razvoj otroških možganov, posebej njenega prvega dela. Poleg nekaterih nevroloških tem bolj poglobljeno obravnava vzgojo kot tako ter vzgojne prijeme, ki jih uporabljamo v kritičnih in dramatičnih trenutkih z našimi otroki. Knjiga nam ob številnih primerih iz vsakdanjega življenja staršev ponuja konkretna sistematična navodila: kako ravnati in se odzivati na naše otroke v trenutkih, ko nam je z njimi težko, ko so vznemirjeni in se zdi, da nič ne zaleže, ko naredijo nekaj, česar ne bi smeli. In ko se nam zdi, da tudi mi ne zmoremo več.

Svoje trditve avtorja podkrepita s sodobnimi nevrološkimi raziskavami, ki potrjujejo, zakaj so razumevajoči odzivi boljši za razvoj naših otrok in za njihove možgane. Ob branju tega zanimivega dela bomo spoznali, kako svojim otrokom še vedno lahko postavljamo meje ter jim pomagamo, da se razvijajo v uravnotežene in odgovorne mlade odrasle. Knjiga je utemeljena na najnovejših znanstvenih raziskavah o možganih. Predstavlja, kako se razvijajo možgani otrok, kaj zmorejo razumeti in česa ne, kako se odzivajo in kaj se v interakciji dogaja ne samo v otroških, ampak tudi v odraslih možganih staršev. Kljub zahtevni temi je knjiga napisana tako, da jo lahko razumemo.
Napisana je tudi kot priročnik, v katerem je opisanih 12 praktičnih metod, ki nam pomagajo, da s svojimi otroki preživimo težke trenutke, hkrati pa v teh zahtevnih situacijah spodbujamo integracijo možganov.

Mehka vezava, 15,5 x 23,5 cm, 202 strani.