Količina:

0


Znesek:

0,00

Umetnost bogastva v 7 stopnjah za običajne ljudi

Za običajne ljudi

Umetnost bogastva v 7 stopnjah za običajne ljudi
  • Cena:

    29,00 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V krizi večina ljudi izgubi vse, elita pa še bolj obogati: preprečite rop svojega premoženja v krizi, zaslužite svoj prvi milijon z resnico o denarju: napisano na aktualnih primerih in razmerah v Sloveniji

Kriza je in krize bodo. Kar lahko naredite sami je, da se pripravite. Večina izgubi, elita obogati. Na kateri strani boste vi?

Pripravite se na krizo. Še posebej, če - varčujete denar in nočete, da izgubi vsako vrednost;
- zaslužite premalo in komaj shajate iz meseca v mesec;
- imate otroke in vas skrbi za prihodnost družine;
- odplačujete kredite ali kupujete prvo nepremičnino;
- bi radi pričeli z investiranjem, a se bojite izgube;
- se bližate upokojitvi, pa nimate prihrankov;
- ne veste, kaj narediti v sedanji situaciji.

Knjiga je napisana iz življenjskih izkušenj, tukaj v Sloveniji. Nobenih ameriških pravljic. Na primerih in izračunih boste dobili dokaz, da lahko z investiranjem vsak ustvari bogastvo. Tudi tisti z nižjimi prihodki. A ne, kot želi finančni sistem, da vlagate za njegov dobiček.

To knjigo mora prebrati vsak zaposleni, podjetnik, študent, dijak, upokojenec, ker mu jasno pokaže, kako denar v resnici ustvarja denar. Prilagojeno glede na starost in razmere. Spoznali boste najbolj varovan privilegij bogatih rodbin. Vedno boste pripravljeni na krizo. Ob pravem času na pravem mestu - pri priložnostih, ki (same) nosijo denar.

Z vami se zaključi dolga vrsta generacij, ki niso znale z denarjem. Vi ste prvi, ki boste svoje otroke naučili, kako denar dela denar.
Mehka vezava, 186 x 250mm, 248 strani.