Količina:

0


Znesek:

0,00

KOMPLET: Nepredvidljivo

Druga gospa + Moja (pre)čudovita žena

KOMPLET: Nepredvidljivo
  • Redna cena:

    30,94 €

  • Popust:

    6,94 € (22%)

  • Spletna cena:

    24,00 €

Vsebina kompleta:
Dodaj v košarico

Opis izdelka

KNJIŽNI KOMPLET Nepredvidljivo sestavljata napeti kriminalki, ki podirata rekorde prodaje: Druga gospa in Moja (pre)čudovita žena. Temačno, srhljivo popotovanje v srce družine in morilskih vzgibov. Cena v kompletu le 24,00!

VSEBINA - DRUGA GOSPA:

Takojšnja mednarodna uspešnica! Številka 1 pri Library Reads, IndieNext in na Amazonovi lestvici najboljših kriminalk meseca! Najina ljubezenska zgodba je preprosta. Spoznal sem čudovito žensko. Zaljubila sva se. Rodila sta se nama otroka. Preselili smo se v predmestje. Zaupala sva si najdrznejše sanje in najtemnejše skrivnosti. Potem sva se začela dolgočasiti.

Povsem običajen par sva. Sva vaša soseda, starša prijatelja vašega otroka. Znanca, ki ju želite povabiti na večerjo. Vsi imamo skrivnosti, s katerimi v zakonu ohranjamo iskrico. Najina skrivnost je umor. Ta divji prvenec o paru, katerega petnajstletni zakon je končno postal preveč vznemirljiv, je zanimiva mešanica Dexterja ter Gospoda in gospe Smith.

Mehka vezava, 12,5 x 19,0 cm, 456 strani.

VSEBINA - DRUGA GOSPA:

Prodoren in zasvajajoč roman Druga gospa je nova psihološka srhljivka Mary Kubica, avtorice uspešnice New York Timesa Pridna punčka. Sadie in Will Foust sta se z družino pravkar preselila iz živahnega Chicaga v mestece Maine, ko njuno sosedo Morgan Baines najdejo mrtvo v njenem domu. Umor pretrese njihov mali priobalni otok, še najbolj pa Sadie.
Toda Morganina smrt ni edina, ki pretresa Sadie. Ko se sumničavi pogledi začnejo lepiti na njihovo družinsko hišo, se Sadie še globlje zakoplje v to, kar se je zgodilo tiste temačne in smrtonosne noči. Toda Sadie mora biti previdna, kajti več ko odkrije o gospe Baines, bolj začne spoznavati, koliko bo izgubila, če pride resnica kdaj na dan.

Mehka vezava, 12,5 x 19,0 cm, 400 strani.