Količina:

0


Znesek:

0,00

Veganski recepti od A do Ž

Zajtrki, kosila in sladice

Veganski recepti od A do Ž
  • Veganski recepti od A do Ž
  • Veganski recepti od A do Ž
  • Veganski recepti od A do Ž
  • Veganski recepti od A do Ž
  • Cena:

    29,90 €

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Veganski recepti od A do Ž: zajtrki, kosila in sladice je najina prva knjiga, ki obsega 200 strani z več kot 100 veganskimi recepti opremljenimi s čudovitimi celostranskimi fotografijami. Knjiga vsebuje veganske in bolj zdrave alternative klasičnih jedi, kot so lazanja, bolonjska omaka, potica, cheesecake, palačinke in še več. Vsebuje tudi povsem edinstvene in izvirne veganske recepte, s katerimi lahko obogatite svoj jedilnik. Knjiga je namenjena tako tistim, ki se z vegansko prehrano šele srečujete, kot dolgoletnim veganom in tudi vsejedcem, ki želite poskusiti nekaj novega.

V njej boste našli veliko receptov za jedi brez jajc, mleka glutena, olja, sladkorja, soje in oreščkov, kar je pri vsakem receptu jasno označeno. Označen je tudi okviren čas priprave in količina. Knjiga vsebuje tudi zaznamovalni trak s katerim si lahko označite svoj najljubši recept.

Knjiga je razdeljena na tri glavne sklope:
- zajtrke (sladke in slane)
- kosila in
- sladice.

Vsak recept je opremljen s celostransko fotografijo jedi, nekateri pa še s slikami postopka.

Knjiga vsebuje 102 recepta, od tega jih je
- 64 brez glutena,
- 62 brez olja,
- 37 brez sladil,
- 64 brez oreščkov,
- 80 brez soje.

Nekaj jedi iz knjige si lahko ogledate v videu


Avtorici:
Zdravo!

Sva Tajda in Tamara, sestri, ki zelo radi ustvarjava v kuhinji in pripravljava nove veganske recepte, da jih lahko deliva z vami. Zato sva ustvarili knjigo Veganski recepti od A do Ž: zajtrki, kosila in sladice, ki vsebuje več kot 100 veganskih receptov za vsako priložnost.

Že od nekdaj obožujeva peko sladic in kuhanje, najraje pa kreirava nove jedi in recepte. Odkar sva veganki, v kuhinji preživiva še več časa, saj nama je izziv pripravljati veganske verzije hrane, ki sva jo nekoč jedli in hkrati ustvarjati čisto nove recepte. Pred dvema letoma pa sva dobili idejo, da bi to svojo ljubezen delili najprej preko socialnih omrežij, kasneje pa še preko spletne strani in s tem morda še koga navdušili nad okusno vegansko hrano in vam dali inspiracijo za ustvarjanje v kuhinji.

Tajda Šrot in Tamara Šrot

Trda vezava, 17 x 24 cm, 199 strani.