Količina:

0


Znesek:

0,00

Raca, ki ni marala vode

Raca, ki ni marala vode
  • Redna cena:

    22,00 €

  • Popust:

    1,10 € (5%)

  • Spletna cena:

    20,90 €

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Raca ni podobna racam. Ne mara vode. Prav dobro se počuti na suhem in toplem in z dobro knjigo. Sama. Toda neke nevihtne noči se pred njenimi vrati znajde izgubljena žaba.
Bosta skupnih moči našli njen dom? Mogoče med potjo sklenili še prijateljstvo?

Nekoč je živela raca, ki ni marala vode, niti plavanja in čofotanja, pa tudi dežja ne. Kadar je deževalo, si je v hiški toplo zakurila, skuhala čaj, sedla na gugalni stol in se zatopila v knjige. Toda neke viharne in deževne noči ji je veter odtrgal nekaj strešnikov in skozi luknjo v strehi je pričelo deževati. Raca je brž skočila ven po vedro, da ga podstavi pod luknjo.

Tedaj je na pragu, na dežju in v temi, zagledala drobno žabo. Pomislila je, da se je revica izgubila v viharni noči, pa jo je prijazno povabila k sebi na suho. Žaba se je vabila zelo razveselila, a ne zato, ker bo pri raci na suhem, saj je ona imela vodo zelo rada. Vesela je bila nove prijateljice, s katero sta preživeli prijeten večer. Naslednjega jutra, ko je bila streha za silo zakrpana, je raca sklenila, da novo prijateljico pospremi do doma. A kaj, ko žaba ni vedela, kje to je!

Trda vezava, 20,5 x 28,5 cm, 32 strani.