Količina:

0


Znesek:

0,00

Prebujajoča svetloba: Potovanje osebnega zdravljenja

Prebujajoča svetloba: Potovanje osebnega zdravljenja
  • Redna cena:

    27,12 €

  • Popust:

    1,36 € (5%)

  • Spletna cena:

    25,76 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Znanstvenica in zdraviteljica Barbara A. Brennan v tem delu nadaljuje in poglablja raziskovanje bioenergijskega zdravljenja. V knjigi Prebujajoča svetloba predstavlja nov pogled na zdravje, zdravljenje in bolezen. Avtorica trdi, da človek sam ustvarja okoliščine v katerih živi in vplivajo na njegovo zdravje in dobro počutje. Ustvarjalna energija izvira iz človekovega ustvarjalnega jedra. V knjigi je opisana pot valovanja ustvarjalnih energij od jedra, kjer se porajajo, do fizičnega sveta.

Zdravje, sreča, veselje in zadovoljstvo se v življenju porajajo takrat, kadar je pot ustvarjalnih energij iz jedra v fizični svet neovirana in jasna. Kadar so na poti ovire, zastoji in blokade, je posledica tega negativno doživetje ali bolezen. Bolezen je blokirana ustvarjalnost. S pomočjo te knjige se bomo naučili ta stanja prepoznavati in si pomagati.

V prvem delu je opisana znanstvena podlaga, se pravi energetsko polje in holografske teorije o tem, zakaj in kako pomaga polaganje rok.
Drugi del opisuje, kaj zdravilec lahko naredi in česa ne more, kako v življenju sami ustvarjamo bolezni, kadar ne delujemo v skladu s svojim sistemom ravnovesja.
Prek intervjujev z bolniki, je v tretjem delu opisan razvoj osebnega doživljanja med procesom zdravljenja, in sicer z bolnikovega stališča.
Četrti del prinaša načrte zdravljenja ter nadvse koristne zdravilske meditacije in vizualizacije, ki pospešujejo osebni proces zdravljenja.
Peti del opisuje kako lahko odnosi med ljudmi vplivajo na zdravje bodisi pozitivno bodisi negativno.
Šesti del zdravje, bolezni in zdravljenje povezuje z ustvarjalnostjo.

Avtorica ima tudi svojo šolo, v kateri izobražuje zdravilce. Šola je podrobneje predstavljena v dodatku C.

Mehka vezava, 15,8 x 22,4 cm, 476 strani.