Količina:

0


Znesek:

0,00

Pogum kliče: Sreča spremlja hrabre

Knjižna serija antičnih vrlin

Pogum kliče: Sreča spremlja hrabre
  • Redna cena:

    24,00 €

  • Popust:

    1,20 € (5%)

  • Spletna cena:

    22,80 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 22,80 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Ničesar ni mogoče storiti brez poguma. To nas uči zgodovina od antičnih Špartancev do sodobnih civilnodružbenih gibanj, od pionirskih znanstvenikov do vizionarskih podjetnikov, od Charlesa de Gaulla do Florence Nightingale. Voditelji in voditeljice so v preteklosti zaradi poguma in tveganj, ki so jih bili pripravljeni sprejeti, vedno znova našli pot do svoje veličine. Danes pa (nas) je večina paralizirana od strahu.

V knjigi Pogum kliče, prvem delu nove serije, v kateri bo priznani pisec knjižnih uspešnic Ryan Holiday osvetlil brezčasne stoiške vrline, avtor pokaže, zakaj je pogum tako pomemben in kako ga lahko negujemo v svojem življenju. Z opisovanjem in analiziranjem tistih posameznic in posameznikov, ki so se v preteklosti odzvali klicu usode, nam Holiday pokaže, kako lahko tudi mi stopimo korak naprej takrat, ko se drugi umaknejo.

Pogum nikoli ne pomeni brezglavega zaganjanja v spopad: gre predvsem za sposobnost presojanja, kako v pravem trenutku narediti pravo stvar. Gre za spoštovanje običajev in dogovorov ter zavzemanje za tisto, v kar verjameš: gre za ustvarjalnost, velikodušnost in vzdržljivost. To pa je edini način, kako živeti izjemno, izpolnjujoče in resnično življenje. Vse v življenju se začne s pogumom. Ta knjiga vas bo opremila s hrabrostjo, da lahko začnete.

»Odločen poziv k dejanjem za vsakega izmed nas.« – Matthew McConaughey »Razumljiv in navdihujoč vodnik, ki vas bo naučil razviti to najvišjo od človeških vrlin.« – Robert Green, avtor knjige 48 zakonov moči

Mehka vezava, 21 x 15 cm, 304 strani.

O AVTORJU:
Ryan Holiday je priznani ameriški motivator, medijski strateg in pisec. Pri devetnajstih je prekinil študij, da bi kot vajenec začel delati pri Robertu Greenu, avtorju vplivnih knjižnih uspešnic. Kasneje je postal svetovalec v nekaterih največjih podjetjih na svetu. Napisal je deset knjig in ustanovil podjetje Brass Check. Kot strateški svetovalec sodeluje s številnimi avtorji knjižnih uspešnic, med njimi sta Neil Strauss in Tony Robbins, s televizijskimi in političnimi voditelji, športnimi trenerji in športniki. Njegove trženjske modele uporabljajo podjetja, kot so Twitter, YouTube in Google. Živi na majhnem ranču v Teksasu. V slovenščino so do zdaj že prevedene njegove knjige Ego je naš sovražnik, Ovira je pot in Umirjenost je ključ.