Količina:

0


Znesek:

0,00

Le enkrat v življenju - TV

Lucky Harbor 9

Le enkrat v življenju - TV
  • Redna cena:

    34,90 €

  • Popust:

    1,74 € (5%)

  • Spletna cena:

    33,16 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Deveti očarljivi roman v seriji Lucky Harbor avtorice prodajnih uspešnic z lestvice New York Times, Jill Shalvis, je prepreden z njenimi prepoznavnimi vrlinami; humorjem, toplino in romantičnostjo.

Po boleči izgubi skuša Ben McDaniel ubežati žalosti prek dela na nevarnih območjih, ki jih je opustošila vojna – v Afriki in na Bližnjem vzhodu. Zdaj se je vrnil v domači kraj, kjer se je znašel iz oči v oči z Aubrey Wellington, prekleto seski žensko, ki pa prinaša težave z velikim T. Družina in prijatelji vztrajajo, da ona ni tista, ki mu lahko zaceli rane, toda Aubrey v njem zaneti močno željo, ki mu da upanje v prihodnost.

Odločena, da bo popravila svoje napake, se Aubrey na vso moč trudi, da bi se oddolžila ljudem, ki jim je storila krivico, toda najtežji izziv njenemu načrtu je seksi, plečati Ben – čeprav se njemu še sanja ne, kaj je storila. Lahko ta nepričakovani par premaga vse ovire in si pridobi naklonjenost mesteca Lucky Harbor?

Trda vezava, 14 x 21,5 cm, 384 strani.

O ROMANU SO DEJALI:
"Shalvis nikoli ne razočara s svojim bistroumnim, zabavnim in izredno romantičnim branjem. Deveti del serije Lucky Harbor bi moral biti med prvimi knjigami na bralnem sezamu vsake bralke. Ljubiteljice sodobnih romanc se bodo zaljubile v Aubrey in Bena, napetost med njima pa jih bo povsem prevzela. Naša junakinja se mora v tej knjigi precej dokazati in ženske se bodo v njej gotovo vsaj malce našle. Sladko in začinjeno – česa več bi si že lahko želele?" - RT Book Reviews
"Deveta knjiga iz serije Lucky Harbor Jill Shalvis zadene v polno z nežno ljubezensko zgodbo in neverjetno strastjo. Ljubiteljice sodobnih romanc, ki se odvijajo v mestecih, bodo z navdušenjem prebrale toplo zgodbo te osvežujoče realistične ljubezni med dvema odličnima likoma." – Publishers Weekly
"Zaljubila sem se v Jill Shalvis! Kadar hočem prebrati kaj zabavnega in toplega, izberem njo." – Susan Mallery