Količina:

0


Znesek:

0,00

Malibu - MV

Malibu - MV
  • Redna cena:

    15,95 €

  • Popust:

    2,95 € (19%)

  • Spletna cena:

    13,00 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Nov roman avtorice uspešnice Vseh sedem mož Evelyn Hugo!
Četverica bratov in sester priredi nepozabno zabavo poletju v slovo, toda v 24 urah se jim življenja za vedno spremenijo. Malibu, avgust 1983. Predvečer vsakoletne zabave pri Nini Riva, s katero se tradicionalno poslovijo od poletja, in napetost je na vrhuncu. Vsi hočejo biti v družbi slavnih bratov in sester Riva. Nina je nadarjena deskarka in manekenka, Jay deskarski šampion in Hud slaven fotograf. In potem je tu še družinska ljubljenka, najmlajša Kit. Nad četverico se ne navdušuje zgolj Malibu, temveč je prevzet ves svet – sploh ker so to otroci legendarnega pevca Micka Rive.

Edina, ki se ne veseli zabave leta, je prav Nina, ki nikdar ni želela biti v središču pozornosti in ki jo je ravnokar pustil mož, sloviti teniški igralec. Aja, in mogoče Hud, ki bi moral bratu, s katerim sta že od rojstva neločljiva, že zdavnaj nekaj priznati. Po drugi strani Jay odšteva minute do večera, ker je dekle, ki mu ne gre iz glave, obljubilo, da pride na zabavo. Nekaj skrivnosti ima tudi najmlajša, Kit – med drugim skritega gosta, ki ga je povabila, ne da bi to komu povedala.

Zabava že pred polnočjo popolnoma uide z vajeti. Zjutraj bo vilo pogoltnil ogenj. A pred tisto prvo iskro v zgodnjih jutranjih urah pred svitom bo alkohol tekel v potokih, glasba bo odmevala in na plan bodo privrele ljubezni in skrivnosti, ki so oblikovale več generacij slavne družine.
To je zgodba o nepozabni noči v življenju neke družine; o noči, ko se mora vsak izmed njih odločiti, s čim živeti dalje in kaj pustiti za seboj.

Mehka vezava, 13,5 x 20,0 cm, 440 strani.

O ROMANU SO DEJALI:

»Opisi Malibuja so tako slikoviti, da bodo bralci prisegli, da na obrazu čutijo veter iznad morja in škrtanje peska med prsti na nogah … Noro berljiva zgodba o družinskih vezeh in o tem, kakšno moč ti da svoboda.« - E! Online
»T. J. Reid je spisala še en dinamičen, privlačen roman, v katerem se glavna nit pripovedi brezhibno zlije z zgodbo minulih desetletij.« - The Washington Post
»Če bi se dalo poletje stlačiti v eno knjigo, bi ga našli v tejle.« - Oprah Daily
»Ena najbolj pričakovanih knjig leta … obvezno čtivo.« - Parade
»Reidova je postregla z osupljivo, epsko družinsko sago.« - Marie Claire
»Taylor Jenkins Reid pa res zna pripovedovati … To je nepozaben roman o nepozabni noči.« - HelloGiggles